• STYLE. COMMUNITY. GREAT CLOTHING.

    Bored of counting likes on social networks? At Styleforum, you’ll find rousing discussions that go beyond strings of emojis.

    Click Here to join Styleforum's thousands of style enthusiasts today!

portuguese flannel

  1. Meis

    Portuguese Flannel Striped Oxford, Size Small

    Portuguese Flannel blue/white striped oxford. Size small, fits tts. 20 ptp, 28 length Used, no issues
  2. anonymouz

    GONE Portuguese Flannel Corduroy Chore Jacket Small

    Portuguese Flannel Labura chore jacket Corduroy Navy Size Small Brand new with tag PF needs no introduction. 3 outer patch pockets, single inside pocket, corozo buttons, beautiful corduroy This jacket...
  3. anonymouz

    GONE Portuguese Flannel White OCBD Belavista Shirt

    Portuguese Flannel Belavista shirt oxford cloth Off white Size XS Brand new with tag PF needs no introduction. A classic. Excuse the wrinkles - stored folded up This shirt: https://www.portugueseflannel.com/collections/long-sleeve/products/belavista-off-white-4?variant=35102460870821
  4. anonymouz

    gone

    gone
  5. anonymouz

    GONE Portuguese Flannel Cinnamon Teca Shirt Small

    Portuguese Flannel Teca shirt Twill cotton flannel Cinnamon color Size Small Brand new with tag PF needs no introduction. A lovely brown shade. Excuse the wrinkles - stored folded up. This shirt: https://www.portugueseflannel.com/products/teca-cinnamon?variant=35046012321957...
  6. bry2000

    * SOLD * Portuguese Flannel Check Shirt Size XL (fits size L), BNWT

    SOLD is a BWNT flannel shirt from Portuguese Flannel, which is a forum favorite casual shirt brand. Blue, green and pink plaid mid-weight flannel. Tagged size XL -- fits more like a size L. P2P: 23" Shoulder: 19.5" Sleeve: 35.5" Length (BoC): 31.25" 100% cotton Made in Portugal First three...
  7. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Teca Shirt" Mustad size Medium

    Portuguese Flannel FW17 "Teca Shirt" in Mustard Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21" Shoulder across - 18" Sleeve length - 34" Shirt length - 30" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer, never...
  8. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Teca Shirt" Brick size Medium

    Portuguese Flannel FW17 "Teca Shirt" in Brick Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21.5" Shoulder across - 18.5" Sleeve length - 34" Shirt length - 29.75" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer...
  9. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Teca Shirt" Green size Medium

    Portuguese Flannel FW17 "Teca Shirt" in Green Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21.5" Shoulder across - 18" Sleeve length - 35" Shirt length - 30" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer, never...
  10. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Teca Shirt" Blue/Red Striped size Medium

    Portuguese Flannel FW17 "Teca Shirt" in Blue & Red Striped Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21.5" Shoulder across - 18" Sleeve length - 34" Shirt length - 29.75" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with...
  11. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Denim Shirt" size Medium

    Portuguese Flannel SS18 "Denim Shirt" Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21" Shoulder across - 18" Sleeve length - 34" Shirt length - 29.25" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer, never put in...
  12. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Teca Shirt" Sky size Medium

    Portuguese Flannel SS18 "Teca Shirt" in Sky Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 21.5" Shoulder across - 18.5" Sleeve length - 34.5" Shirt length - 30" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer...
  13. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel "Baio Shirt" size Medium

    Portuguese Flannel FW18 "Baio Shirt" Size Medium Fit: This is perfect for a size 46 top or slim 48. Condition: 8/10 Measurements: P2P - 22" Shoulder across - 18.5" Sleeve length - 34" Shirt length - 30.25" All PF shirts listed have been washed and hand pressed with a steamer, never put...
  14. gettoasty

    OFF MARKET - Portuguese Flannel Galore (size M's)

    Portuguese Flannel Hello! I have some great Portuguese Flannel shirts all in excellent condition, a few being offered this FW19 season again as well. Portuguese Flannel has to be one of my favorite casual shirts, the only shirts I really wear (they make some nice button down collars shirts...
  15. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel band collar shirt size M

    Portuguese Flannel Size medium shirt, seen some wear but otherwise in great condition. Would be open to trade for size large shirts. Measurements: P2P - 21.25" Shoulder - 18" Sleeve - 34" Length - 30" Fits TTS, I suggest for a size 46 top or slim 48. Athletic size 48 top will fit slimmer IMO.
  16. bry2000

    Portuguese Flannel Camp Shirt, BNWT

    PRICE DROP For sale is a beautiful Camp Collar Shirt from Portuguese Flannel. BNWT. Size Large. P2P: 24" Shoulders: 19.75" Sleeve from Shoulder: 10.75" Length (BoC): 30" 100% Viscose Made in Portugal Offering Price: $60 $50 shipped within CONUS only. Final Sale. First three photos are...
  17. gettoasty

    SOLD - Portuguese Flannel flannel shirt size M

    Portuguese Flannel Size medium shirt, seen some wear but otherwise in great condition. Would be open to trade for size large shirts. Measurements: P2P - 22.25" Shoulder - 18" Sleeve - 35" Length - 29.5" Fits TTS, I suggest for a size 46 top or slim 48. Athletic size 48 top will fit slimmer...
  18. JR Magat

    *SOLD* Portuguese Flannel White Seersucker Popover SS Shirt - Size Small

    *SOLD* Selling a like new Portuguese Flannel white seersucker popover SS shirt. This was bought from NMWA for $115 last year. Sold out and popover version is hard to find. Size Small Made in Portugal Measurements Chest = 20" pit to pit Shoulder = 16.5" Length = 28.7"

Featured Sponsor

LARGE METAL WATCHES WITH TAILORING

  • Yes, I’m tacky like that.

  • No way José! Dress watch with leather strap for me!

  • No watch at all.


Results are only viewable after voting.

Forum statistics

Threads
466,855
Messages
9,993,536
Members
210,903
Latest member
Alfonso Guida
Top