• Hi, I'm the owner and main administrator of Styleforum. If you find the forum useful and fun, please help support it by buying through the posted links on the forum. Our main, very popular sales thread, where the latest and best sales are listed, are posted HERE

    Purchases made through some of our links earns a commission for the forum and allows us to do the work of maintaining and improving it. Finally, thanks for being a part of this community. We realize that there are many choices today on the internet, and we have all of you to thank for making Styleforum the foremost destination for discussions of menswear and fashion.
  • STYLE. COMMUNITY. GREAT CLOTHING.

    Bored of counting likes on social networks? At Styleforum, you’ll find rousing discussions that go beyond strings of emojis.

    Click Here to join Styleforum's thousands of style enthusiasts today!

eidos napoli

  1. inTROYspection

    Eidos Napoli Navy Blue 'Tenero' Silk Hopsack Sport Coat (Size 54 IT)

    Lovely lightweight navy hopsack blazer in 100% silk. Drapes beautifully. It features a 3/2 roll construction, side vents, and triple patch pockets. It is full canvassed and completely unlined. Asking $295 USD shipped within North America (plus an additional 4% if choosing not pay with Friends &...
  2. inTROYspection

    *SOLD* Eidos Navy Donegal Herringbone Sport Coat (IT50 / 40R)

    *SOLD* Reluctantly selling this beautiful sport coat, made up in a lovely 90/10 wool and cashmere blend from E.Thomas. Amazing texture with an incredibly soft hand. Great navy blue sport coat for the Fall/Winter. Only letting it go because I need to start sizing up. Size: IT 50 (equivalent to...
  3. mossrockss

    SOLD—Eidos Tan Hemp/Wool Tenero Suit, 52R

    Here's an excellent hemp-wool blend summer suit. Tenero cut from Eidos in the Ciongoli era. I can post measurements later, but for now, the jacket is tagged 54R, but fits like a 52R. The pants are tagged 52 (36US) and fit true to size. It works excellently as separates as you can see, which is...
  4. heldentenor

    Eidos Napoli 3-piece blue birdseye suit

    SOLD SOLD SOLD Eidos Napoli blue birdseye suit in size 38/48. Gorgeous fabric that's conservative enough for any office but stylish enough to look awesome in any setting. Tipo model. Full canvas, 3-roll-2 jacket, flapped pockets, very tasteful pick stitching. Trousers are flat front with an...
  5. gettoasty

    SOLD - Eidos Napoli "Thermal Stitch Shawl Pullover" size Medium

    Eidos "Thermal Stitch Shawl Pullover" Tagged size medium Color is green (please see photos below). The man himself wearing it here as well, CLICK. Measurements: P2P - 21" Length from back of collar - 23.75" Sleeve (from center of back to cuff) - 33" or from shoulder to cuff 24.5" Should...
  6. jl9377

    Eidos Napoli Blue Check Sport Jacket Size 48

    Eidos Napoli Blue Check Sport Jacket Size 48 (38 US) drop 7 New with tags $400 obo
  7. gettoasty

    SOLD - Eidos Lupo L/S size M

    Eidos AW17 Excellent condition +8/10 (shirt was kept folded with other clothes, hence, some of the creasing you see in the photos). Color I would describe as a light brown. Measurements: P2P - Just under 22" Shoulder across - 17.5" Length - 30.75" Sleeves - 26.5" Price includes shipping in...
  8. gettoasty

    SOLD - New Eidos Augusto size 48

    Eidos SS17 (?) 100% linen Brand new, tagged size 48. Price include shipping within the U.S. and I am open to offers. Buttons are not sewn to the cuff (comes with all buttons necessary to add once you shorten sleeves to your liking). This jacket is completely unlined and can be worn casually...
  9. gettoasty

    SOLD - Eidos Indigo "Two Pocket Workshrit" size M

    Eidos FW16 (?) 100% cotton Beautiful indigo color, +8/10 condition. I love this shirt. If you have a size large let's talk! Otherwise, I sort of grew out of this and the shirt would best fit a 46 or slim 48. The body is cut shorter**, I've worn it just fine tucked [with a casual Eidos suit...
  10. gettoasty

    SOLD - Eidos Beige "Two Pocket Workshrit" size M

    Eidos FW16 (?) 100% cotton Color is hard to describe but my cream/light gray comes to mind. Collar shows wear, professional clean and should be good as new. I love this shirt. If you have a size large let's talk! Otherwise, I sort of grew out of this and the shirt would best fit a 46 or slim...
  11. robxznyc

    SOLD❗️EIDOS Side-Stripe Wide-Leg Pants Grey Wool IT48/30-32

    Sold on eBay. New with tags from FW18. Retail price $400. Wearability: three-season, can be dressed up or down for office, semi-formal and smart casual occasions. Fabric: crease resistant, soft medium weight 100% wool flannel in grey melange with a flexible drape. Features: flat front, zip...
  12. designated

    Eidos Napoli x Christian Kimber Navy Suede Crosshair Loafers UK7/US8/EU40

    A classic from the Eidos Napoli and Christian Kimber collaboration in 2017. Features a unique dropdown heel which allows these to be worn like slippers. Beautiful butter like navy suede. Worn about 5x. Too small for me. I’m usually UK7.5 in most dress and casual shoes. Was the last pair...
  13. Funcheese

    SOLD Eidos Lupo Polo Navy Medium SOLD

    SOLD Behold the last of the great Lupo polos. From final collection “New York Blues” made in the US from mid-weight navy pique and size medium (the most faithful to actual tagged sizing I’ve experienced with the Lupo). I bought this right when it came out, wore it for a couple hours at work and...
  14. JR Magat

    *SOLD* Eidos Napoli Camp Collar White Seersucker Short Sleeve Shirt - Size Small

    *SOLD* Eidos Napoli Camp Collar White Seersucker Short Sleeve Shirt - Size Small. Made in Italy Like new, washed & hung dry once. No rips, stains, etc. Measurements Chest = 20.5” pit to pit Shoulders = 17.75”
  15. inTROYspection

    NWOT Eidos Green and Navy Silk Tie

    Unused tie from Eidos in a lovely green color with navy blue stitching.
  16. gettoasty

    Eidos Liquidation

    UPDATE: See my individual listings HERE. Will edit this listing later or start respective posts. I have a handful of Eidos old stock Sal and Lorenzo trousers. All size 48. Most BNWOT, unaltered and will be detailed otherwise. Includes: Navy flannel Tan (fawn) flannel Cream (white) corduroy...
  17. inTROYspection

    *SOLD*

    Sold
  18. mossrockss

    Eidos Polos Galore—Lupos and Camicia's, sizes M

    Four Eidos polo shirts for sale here. I, too, have been inspired by Marie Kondo lol. Two Lupo's Two Camicia's All of them fit like M, or small-ish L's (despite what the tags say). I wear L in Kent Wang, for reference (which fit small). Lupo 1: SOLD Off-white (I'd say it's really light bone...
  19. lexxdeleon

    SOLD NWT Eidos Napoli Augusto Jacket 36R Deconstructed / unconstructed

    SOLD. PRICE DROP. New with tags Eidos Augusto deconstructed sport coat in blue boucle herringbone, made of 100% washed cotton, made in Italy. Size US 36R/ EU 46 . I'd consider this a 3 season piece though it was part of a FW collection if I'm not mistaken. 3 roll 2 button closure, completely...
  20. B

    SOLD--Eidos Napoli Brown "Primo" Silk Sport Coat 38R

    Reselling this beautiful Eidos Napoli brown silk sport coat. Unworn, with the sleeves finished to 24" and can be easily altered again. Size 38R (fits slim). Side vents, 3/2 roll, 2 patch pockets, barchetta chest pocket, partially lined, and half-canvassed. From the Antonio Ciongoli era of...

Styleforum is proudly sponsored by

Featured Sponsor

Favorite knitwear under jackets/sport coats

  • Crewneck sweater

  • Turtleneck sweater

  • Long-sleeve polo

  • Vest

  • I don't like knitwear worn with jackets/sport coats


Results are only viewable after voting.

Forum statistics

Threads
454,391
Messages
9,841,920
Members
205,281
Latest member
sick bed
Top