• We would like to welcome American Trench as an official Affiliate Vendor. American Trench is a Philadelphia based outerwear, apparel, and accessories brand, making all of its products in the United States at (mostly) family owned factories. . Please visit the American Trench thread and welcome them to the forum.

  • STYLE. COMMUNITY. GREAT CLOTHING.

    Bored of counting likes on social networks? At Styleforum, you’ll find rousing discussions that go beyond strings of emojis.

    Click Here to join Styleforum's thousands of style enthusiasts today!

christophe lemaire

  1. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire Black Loafers size 42

    Christophe Lemaire Black Loafers Bought as new, worn sparingly. Will come with shoe bags. Rubber topy sole was added immediately upon first wear, soles are in excellent condition. Photos below, let me know if you have questions. Price includes shipping within the continental US...
  2. gettoasty

    See LuxeSwap - Lemaire Black "Furred Boots" size 42

    Lemaire FW15 "Furred Boots" Picked up direct form SSENSE, will ship with original box and shoe bags. Photos below, let me know if you have questions. Price includes shipping within the continental US. International buyers responsible for all shipping if interested. All offers are welcomed!
  3. sipang

    SOLD LEMAIRE leather jacket 48/50

    CHRISTOPHE LEMAIRE leather jacket The leather is quite substantial and richly textured Press studs front closure One inside zip pocket 100% cotton lining. No size tag (press sample) but it fits like a 48/50 underarm to underarm - 22in shoulder seam to shoulder seam - 19in back length from...
  4. gettoasty

    SOLD - Lemaire "Jogging" Pants size 48

    Lemaire SS15 Condition: +8/10 (The ribbing in the waist and hem are in excellent condition, no pilling or pulling.) Color: "795 Midnight Blue" Tagged size 48, 100% cotton. Send PM if you have interest. Price includes shipping in the U.S.
  5. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire "Zipped Shirt" size 3

    Christophe Lemaire SS14 "Zipped Shirt" Color is tagged as "Chalk" Condition: +7/10 (shirt was kept folded with other clothes, hence, the wrinkling; laundered once by Rave FabriCARE) 100% cotton poplin, tagged size 3 (would fit a size 46 or 48). Shirt has one exterior pocket and one interior...
  6. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire Denim (Indigo) Shirt size 2

    Christophe Lemaire Denim shirt Size 2 Measurements: Chest - 20" Shoulders - 18.25" Yoke - 17.5" Sleeve - 37" Length - 30.5" Price includes shipping in the U.S.
  7. gettoasty

    Christophe Lemaire Chalk Zipped Shirt Jacket, size 3

    Closet clearance sale, further reduction. Available until January 1, 2019. Christophe Lemaire SS14 Cotton poplin zipped shirt in chalk. Item was professional dry cleaned once by RAVE FabriCARE and kept stored, folded in garment bag. Measurements: Chest across - 21.25" Shoulder measured...
  8. gettoasty

    SOLD - NWT Lemaire Elasticated Pants in Chalk, Size 48

    Lemaire "Elasticated Pants" - SS16 - Color is described as "chalk" - 100% cotton - Size 48 - Elasticated waist band with internal drawstrings at front - Forward facing pleats - Button front closure - Side pockets with two button pockets at back Measurements (approx): . Waist - 16.5"...
  9. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire Multi Pocket Blouson Jacket

    Christophe Lemaire Washed Cotton Twill Multi Pocket Jacket Black Size 3 (48 US) SS14 iteration, this does not have a convertible vest Excellent condition, comes with original tag. Tons of pockets with compact hood stored away at the neck via zipper (unused). Zip front with snap button...
  10. inmamy

    [SOLD] Christophe Lemaire Baby Alpaca/Wool Melange Trousers Sz.32

    Christophe Lemaire’s unique brand of quietly understated tailoring focuses on impeccably made essentials in beautiful fabrics and nuanced, subtle shades. These trousers, woven from an outrageously luxurious blend of baby alpaca and wool, are a prime example. The fabric is truly exquisite and...
  11. gettoasty

    SOLD - BNWT Lemaire FW15 Elasticated Pants size 48, Black

    Update: Someone asked, these are single pleats just like all of Lemaire Elasticated Pants. Here is another photo (Great Raincoat in the backdrop)... Lemaire FW15 Elasticated Pants Color: Black Size: 48 (Waist unstretched measures about 16" across) Approx. 18.5cm at leg opening New...
  12. robxznyc

    SOLD | CHRISTOPHE LEMAIRE Baby Alpaca Wool Band Collar Jacket NEW 2 fit S-M

    Sold on Grailed. New with tags. Retail price $800. Unmistakably Lemaire, epitomizing effortless elegance he's known for this lightweight jacket made of precious baby alpaca offers exceptional style and comfort. Fabric: extraordinarily soft and warm, Italian baby alpaca from its sole producer...
  13. gettoasty

    SOLD - Lemaire SS16 Elasticated Pants size 48, Indigo

    Lemaire SS16 Elasticated Pants Color: Indigo Size: 48 (Waist unstretched measures about 15" across) Approx. 18cm at leg opening 100% cotton. Welt side pockets at front and welt back pockets, button fly, and hidden drawstrings. Will ship with original tags. (FW15 in black wool, here LEMAIRE)...
  14. OccultaVexillum

    LEMAIRE 2018

    I'll update this first post after FW18 but for now it will just be SS18 Mens Spring/Summer 2018 All Looks http://www.lemaire.fr/en/collections-en/spring-summer-2018/men-spring-summer-2018/ Lookbook pdf download http://www.lemaire.fr/wp-content/uploads/2017/10/pdflbmenss18.pdf SS18 Behind...
  15. gettoasty

    SOLD - BNWT Lemaire Straight Pants (3) in size 50

    Lemaire FW15 Straight Pants - "Cafe Au Lait" in Lightweight Wool Melton - SOLD - "Onyx" in Wool-Cotton Covert - SOLD - Black in Wool-Cotton Covert - SOLD ______________________________________________________ Measurements per Blue in Green Soho style: Waist = 17.5" across Hip = 21.5" (See...
  16. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire Convertible Collar Shirt, Green/"African Print", Size 48

    100% Cotton Pristine condition, kept folded, so, you will need to iron out the edges. Comes with original tags. Price is $62 Note: Price does not include international shipping charge.
  17. gettoasty

    SOLD - Christophe Lemaire Asymmetrical Knitted Scarf, Black, Size O/S

    100% wool Unused, kept in storage bin and folded. Comes with original tags. Price is $90 Note: Price does not include international shipping charge.
  18. gettoasty

    SOLD - Lemaire S/S Shirt, Midnight & Ivory, Size 48

    100% Cotton Pristine condition, kept folded, so, you will need to iron out the edges. Comes with original tags. Note: Price does not include international shipping charge.
  19. gettoasty

    SOLD - Lemaire Derbies, Black, Size 42

    Lemaire "Black Derbies" size 42

Featured Sponsor

When shopping for clothes do you (choose up to 2)

  • Always return to the same brands/stores/websites

  • Like to visit brick&mortar shops to see things in person

  • Shop mainly online and take advantage of free returns

  • Like to try new brands/stores/websites

  • Shop mainly during the sales, regardless of the brand/store/website


Results are only viewable after voting.

Forum statistics

Threads
478,652
Messages
10,209,581
Members
214,663
Latest member
dresswellfeelgood
Top