• Hi, I am the owner and main administrator of Styleforum. If you find the forum useful and fun, please help support it by buying through the posted links on the forum. Our main, very popular sales thread, where the latest and best sales are listed, are posted HERE

    Purchases made through some of our links earns a commission for the forum and allows us to do the work of maintaining and improving it. Finally, thanks for being a part of this community. We realize that there are many choices today on the internet, and we have all of you to thank for making Styleforum the foremost destination for discussions of menswear.
  • This site contains affiliate links for which Styleforum may be compensated.
  • Epaulet x Styleforum Alpine Loden Collection

    Loden wool, woven in Tirol for centuries, is known for its resistance to cold and wetness. Our project in collaboration with Epaulet introduces Alpine Loden, a modern 18oz fabric blend of 75% merino wool and 25% nylon, woven in Italy. It's lighter, more durable, wind-resistant, and more comfortable than traditional Loden fabric. Partnering with Rochester Tailored Clothing, we offer custom garments like sportcoats, suits, and overcoats, made to your specifications. Learn more about the Loden collection here.

  • STYLE. COMMUNITY. GREAT CLOTHING.

    Bored of counting likes on social networks? At Styleforum, you’ll find rousing discussions that go beyond strings of emojis.

    Click Here to join Styleforum's thousands of style enthusiasts today!

    Styleforum is supported in part by commission earning affiliate links sitewide. Please support us by using them. You may learn more here.

Search results

  1. woofmang

    SOLD: Alden x Sherman Bros "Indy" Boots in Earth Chamois on Commando, 9E (Trubalance) - SOLD

    These boots have been sold. Thanks for looking.
  2. woofmang

    SOLD: Alden x Sherman Bros "Indy" Boots in Earth Chamois on Commando, 9E (Trubalance)

    woofmang updated SOLD: Alden x Sherman Bros "Indy" Boots in Earth Chamois on Commando, 9E (Trubalance) with a new update entry: SOLD Read the rest of this update entry...
  3. woofmang

    SOLD: Grant Stone Diesel Boots in Dark Walnut Chromexcel, size 9 E - SOLD

    These boots have been SOLD. Thanks for looking.
  4. woofmang

    SOLD: Grant Stone Diesel Boots in Dark Walnut Chromexcel, size 9 E

    woofmang updated SOLD: Grant Stone Diesel Boots in Dark Walnut Chromexcel, size 9 E with a new update entry: SOLD Read the rest of this update entry...
  5. woofmang

    SOLD: Meccariello Decurion III in Baby Box Calf Castagna, 8.5 E

    woofmang updated Meccariello Decurion III in Baby Box Calf Castagna, 8.5 E with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  6. woofmang

    SOLD: Alden 2210 in Number 8 Shell Cordovan, 9.5 E (Aberdeen last)

    woofmang updated Alden 2210 in Number 8 Shell Cordovan, 9.5 E (Aberdeen last) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  7. woofmang

    SOLD: Alden x Ealdwine "Morgan" Boots in Color 8 Shell Cordovan, 9 E (Barrie last)

    woofmang updated Alden x Ealdwine "Morgan" Boots in Color 8 Shell Cordovan, 9 E (Barrie last) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  8. woofmang

    Allen Edmonds Fifth Street Boots in Chili Cordovan, 9 3E (65 last) - Price Reduced

    Price reduced to $550.
  9. woofmang

    Allen Edmonds Fifth Street Boots in Chili Cordovan, 9 3E (65 last)

    woofmang updated Allen Edmonds Fifth Street Boots in Chili Cordovan, 9 3E (65 last) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  10. woofmang

    SOLD: Alden x Sherman Bros "Indy" Boots in Earth Chamois on Commando, 9E (Trubalance)

    woofmang updated Alden x Sherman Bros "Indy" Boots in Earth Chamois on Commando, 9E (Trubalance) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  11. woofmang

    Alden x Brick+Mortar "Marvaments" Snuff Suede Straight Tip Boots, 9.5E (Grant)

    woofmang updated Alden x Brick+Mortar "Marvaments" Snuff Suede Straight Tip Boots, 9.5E (Grant) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...
  12. woofmang

    SOLD: Alden X Leffot NST Blucher in Navy Suede, 9.5E (Aberdeen)

    woofmang updated Alden X Leffot NST Blucher in Navy Suede, 9.5E (Aberdeen) with a new update entry: Price Reduced Read the rest of this update entry...

Featured Sponsor

Invisible Socks: Convenience or Curse?

  • Convenience

  • Curse


Results are only viewable after voting.

Forum statistics

Threads
511,621
Messages
10,633,495
Members
225,710
Latest member
Emma654
Top