• Hi, I am the owner and main administrator of Styleforum. If you find the forum useful and fun, please help support it by buying through the posted links on the forum. Our main, very popular sales thread, where the latest and best sales are listed, are posted HERE

    Purchases made through some of our links earns a commission for the forum and allows us to do the work of maintaining and improving it. Finally, thanks for being a part of this community. We realize that there are many choices today on the internet, and we have all of you to thank for making Styleforum the foremost destination for discussions of menswear.
  • This site contains affiliate links for which Styleforum may be compensated.
  • Epaulet x Styleforum Alpine Loden Collection

    Loden wool, woven in Tirol for centuries, is known for its resistance to cold and wetness. Our project in collaboration with Epaulet introduces Alpine Loden, a modern 18oz fabric blend of 75% merino wool and 25% nylon, woven in Italy. It's lighter, more durable, wind-resistant, and more comfortable than traditional Loden fabric. Partnering with Rochester Tailored Clothing, we offer custom garments like sportcoats, suits, and overcoats, made to your specifications. Learn more about the Loden collection here.

  • STYLE. COMMUNITY. GREAT CLOTHING.

    Bored of counting likes on social networks? At Styleforum, you’ll find rousing discussions that go beyond strings of emojis.

    Click Here to join Styleforum's thousands of style enthusiasts today!

    Styleforum is supported in part by commission earning affiliate links sitewide. Please support us by using them. You may learn more here.

Search results

  1. T

    (SOLD!!) NONNATIVE Rider Blouson Overdyed Corduroy Size 1 Deep Sea

    *Please note that this item will be shipped from JAPAN. - Brand: NONNATIVE - Style: Rider Blouson Overdyed Cord (from 2017SS collection) - Style Code: NN-J3113 - Retail: 38800 JPY (Incl TAX) - URL: ttp://nonnative.com/nonnative_2017ss/nn-j3113/ - Color: Deep Sea - Size: 1 (Fits like US Small) -...
  2. T

    (SOLD!!) NONNATIVE Rider Blouson Overdyed Corduroy Size 1 Deep Sea

    tkm225 submitted a new listing: NONNATIVE Rider Blouson Overdyed Corduroy Size 1 Deep Sea - Rider blouson Read more about this listing...
  3. T

    HBNS (Habanos) Souvenir Satin Jacket Black Size Medium

    *Please note that this item will be shipped from JAPAN. - Brand: HBNS (Habanos) - Style: Souvenir Jacket (from 2016SS collection) - Retail: 46980 JPY (Incl TAX) - Color: Black - Size: M (Fits like US Small) - Condition: Worn only few times. Still in execellent condition as you can see from the...
  4. T

    HBNS (Habanos) Souvenir Satin Jacket Black Size Medium

    tkm225 submitted a new listing: HBNS (Habanos) Souvenir Satin Jacket Black Size Medium - Made in Japan Souvenir Jacket Read more about this listing...
  5. T

    DELETE

    DELETE
  6. T

    DELETE

    tkm225 submitted a new listing: HBNS (Habanos) Souvenir Satin Jacket Black Size Medium - Made in Japan Souvenir Jacket Read more about this listing...
  7. T

    FS: SANDINISTA - Suede Boa Jacket - BLack - Size Medium

    *Please note that this item will be shipped from JAPAN. *Open to offers. - Brand: Sandinista - Style: Serious Suede Boa Jacket (2013AW collection) - Color: Black - Size: Medium (Japanese sizing. So consider this US Small) - Retail: 59850 JPY - Condition: New with tag. Only tried on. -...
  8. T

    FS: NONNATIVE - AW14 Driver Blouson C/N Weather Cloth - Navy - Size 2

    SOLD - Brand: Nonnative - Style: Driver Blouson C/N Weather Cloth (2014 AW) - Color: Navy (Some pictures are in different colors. I'm just posting them to give you the idea on how it fits.) - Size: 2 (Medium) - Condition: Worn few times. In very nice condition. Same jacket as the one in...
  9. T

    FS: Norse Projects - Ryan Ripstop Bomber MA-1 Jacket - Olive Drab - Size Small

    SOLD - Brand: Norse Projects - Style: Ryan Ripstop (2015 SS) - Color: Olive Drab - Size: Small - Retail: $350 - Condition: New with tag. Only tried on. Very nice jacket with RIRI zippers but I have too many jackets so decided to let go. - Measurement: Back Length - 25,5inch / 65cm...
  10. T

    FS: Caminando x Ronnie Fieg - Ripple Mountain Mid Boots - Wheat - Size 10

    SOLD - Brand: Caminando x Ronnie Fieg - Style: Ripple Mountain Mid Boots (Released in Nov 2014) - Color: Nubuck Beige - Size: 10 (Runs slightly big. Go half to full size down. Fits like Timberland boots.) - Condition: New with box. Comes with original everything. Tried on once. - Shipping...
  11. T

    FS: Norse Projects - Thor Light Cotton - Navy - Small (2014AW)

    SOLD - Brand: Norse Projects - Style: Thor Light Cotton (2014 AW) - Color: Dark Navy - Size: Small - Condition: New with tags. Only tried on once. Please check the link below for more pictures. http://yahoo.jp/box/Ry22KH - Measurement: Length - 34 inch Shoulder - 16 inch Body Width -...
  12. T

    FS: Carhartt WIP - Clash Parka - Cadet - Small (2014AW)

    SOLD - Brand: Carhartt WIP - Style: Clash Parka (2014 AW) - Color: Cadet (Dark Navy. This is darker than the 2015AW's Navy one.) - Size: Small - Condition: New with tags. Only tried on once. Please check the link below for more pictures. http://yahoo.jp/box/fSaB58 - Measurement: Front...
  13. T

    FS: Wings+Horns - Merino Wool Duffle Coat - Charcoal - Medium

    SOLD - Brand: Wings+Horns - Style: Merino Wool Duffle Coat (2013 FW) - Color: Charcoal - Size: Medium - Retail: 595 CAD - Condition: New with tag. Only tried on. It's been sitting in my closet. - Measurement: Length - 27inch / 68.5cm Shoulder - 17.75inch / 45cm Body Width - 21.5inch...
  14. T

    FS: Norse Projects - Frank Light Anorak Jacket - White - Small

    SOLD - Brand: Norse Projects - Style: Frank Light Anorak Jacket (2015 SS) - Color: Kit White (Cream White Color) - Size: Small - Retail: $285 - Condition: New with tag. Only tried on. Wasn't my style. - Measurement: Length - 28inch / 71cm Shoulder - Raglan Sleeve (About18inch / 46cm)...
  15. T

    FS: Wings + Horns - Cabin Fleece Full Zip Hooded Sweater - Charcoal - Medium

    SOLD - Brand: Wings+Horns - Style: Cabin Fleece Full Zip Hooded Sweater (2014 FW) - Color: Charcoal - Size: Medium - Retail: $275 - Condition: New with tag. Only tried on. - Measurement: Length - 26.5 inch Shoulder - 17.5 inch Body Width - 21 inch Sleeve Length - 28 inch - Made in Canada...
  16. T

    FS: HOMECORE - Tai Everyday SS Sweat T-Shirt - Navy - Small

    *Please note that this item will be shipped from JAPAN. *Open to offers. - Brand: Homecore - Style: Tai Everyday SS Sweater T-shirt (2015SS) - Color: Navy - Size: Small - Retail: $135 - Condition: New without tag. Only tried on. - Measurement: Length - 27.5 inch Shoulder - Raglan Sleeve...
  17. T

    FS: Carhartt WIP - Anglistic Sweater - Dark Grey Heather - Small

    SOLD - Brand: Carhartt WIP - Style: Anglistic Sweater (2014 FW) - Color: Dark Grey Heather - Size: Small - Retail: $138 - Condition: New without tag. Only tried on. - Measurement: Length - 26.5 inch Shoulder - Raglan Sleeve (about 16.5-17.5 inch) Body Width - 20 inch Sleeve Length -...
  18. T

    FS: Reigning Champ - Midweight Twill Terry Short - Small - Navy

    SOLD - Brand: Reigning Champ - Style: Midweight Twill Terry Short - Color: Navy - Size: Small - Condition: New without tag. Only tried on. Never worn outside. It's been sitting in my closet since I bought this last year. - Measurement: Waist: 14 inch Rise: 11 inch Inseam: 10.25 inch...
  19. T

    FS: Reigning Champ - Tiger Terry Sweat Short - Small - White

    SOLD - Brand: Reigning Champ - Style: Tiger Terry Sweat Short - Color: White - Size: Small - Condition: New without tag. Only tried on. Never worn outside. It's been sitting in my closet since I bought this last year. - Measurement: Waist: 14 inch Rise: 11 inch Inseam: 10.25 inch Leg...
  20. T

    FS: Reigning Champ - Tiger Terry Sweat Short - Small - Black

    *Please note that this item will be shipped from JAPAN. *Open to offers. - Brand: Reigning Champ - Style: Tiger Terry Sweat Short - Color: Black - Size: Small - Condition: New without tag. Only tried on. Never worn outside. It's been sitting in my closet since I bought this last year. -...

Featured Sponsor

Invisible Socks: Convenience or Curse?

  • Convenience

  • Curse


Results are only viewable after voting.

Forum statistics

Threads
511,570
Messages
10,632,511
Members
225,674
Latest member
willliam589
Top