1. Please heed the following rules - these will change as the system evolves, so please check back here frequently. Not following these rules may result in your listing(s) be deketed without warning. Multiple infractions may result in your buy and sell privileges being rescinded.

    1. Please only list a single item, or multiple items of the EXACT same price, in any one listing, and preferably allow buyers to pay via Paypal. DO NOT SEND TO A SELLER VIA PAYPAL "Friends and Family."
    2. You may not refer to , or link out, to a third party site. The sole exception is to a single Ebay auction isting for for the same item, since we do not have auction capabilities
    3. You are only allowed to "bump" your item once a week (every 7 days). To do this, please use the "Update Listing and Bump to Top" button that is at the top of your Buy and Sell listing, above this box . The only exception right now is a price drop of at least 5%. This may change in the future as our functionality improves.


    Not a rule, but having a frontpage "resource image" is highly recommended.

    Please note that this forum is for private members only, and not for retailers, brands, or other commercial entities. If you are, and wish to sell on Styleforum, kindly email [email protected] for our marketing and advertising options.

    Finally, note that Styleforum does not charge any fee for use of this service, nor do we store sensitive information on this system.. Therefore, we cannot be involved in disputes concerning private transactions between members. Please do report any case of suspected fraud to styleforum.net at gmail.com. Any feedback or suggestions should be posted here

    Enjoy!

  2. Hi, I'm the owner and main administrator of Styleforum. If you find the forum useful and fun, please help support it by buying through the posted links on the forum. Our main, very popular sales thread, where the latest and best sales are listed, are posted HERE

    Purchases made through some of our links earns a commission for the forum and allows us to do the work of maintaining and improving it. Finally, thanks for being a part of this community. We realize that there are many choices today on the internet, and we have all of you to thank for making Styleforum the foremost destination for discussions of menswear.

Classifieds from mdubs

  1. mdubs
    875.00 USD

    Edward Green Dark Oak and Mink Suede Galways - 9.5E (UK)/10D (US)

    Beautiful, Brand New, Edward Green Galways in the coveted Dark Oak and Mink Suede.
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Dec 9, 2018
  2. mdubs
    850.00 USD

    SOLD: Crockett and Jones Whiskey Shell Cordovan Lindrick – 9.5E (UK)

    Crockett and Jones Whiskey Shell Cordovan Lindrick – 9.5E (UK)
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Nov 10, 2017
  3. mdubs
    850.00 USD

    SOLD: Crockett and Jones Navy Shell Cordovan Camberley – 9.5E (UK)

    Crockett and Jones Navy Shell Cordovan Camberley – 9.5E (UK)
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  4. mdubs
    650.00 USD

    SOLD: Alden x EP Color #8 Shell Cordovan "Alt Wien" Medallion Cap Toe Boot - 10.5B

    Alden x EP Color #8 Shell Cordovan "Alt Wien" Medallion Cap Toe Boot - 10.5B
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  5. mdubs
    75.00 USD

    Ashland Leather Natural Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet

    Ashland Leather Natural Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  6. mdubs
    75.00 USD

    Ashland Leather Natural Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet

    Ashland Leather Natural Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  7. mdubs
    75.00 USD

    Ashland Leather Italian Brown Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet

    Ashland Leather Italian Brown Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  8. mdubs
    75.00 USD

    SOLD - Ashland Leather Color #4 Shell Cordovan Louis "Little New York" Wallet - NEW

    Ashland Leather Color #4 Shell Cordovan Louis "Little New York" Wallet - NEW
    5/5, 1 rating
    Purchases:
    1
    Updated:
    Oct 28, 2017
  9. mdubs
    175.00 USD

    SOLD - Ashland Leather Color #2 Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet - NEW

    Ashland Leather Color #2 Shell Cordovan Johnny the Fox Wallet - NEW
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  10. mdubs
    400.00 USD

    Alden x JCrew Tan Sude PTBs - 10D

    Alden x JCrew Tan Sude PTBs - 10D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  11. mdubs
    525.00 USD

    SOLD - Alden x Tassels Navy Reverse Chamois Indy Boots - 10D

    Alden x Tassels Navy Reverse Chamois Indy Boots - 10D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  12. mdubs
    575.00 USD

    Allen Edmonds Cappuccino Shell Cordovan Jefferson – Size 10.5D

    Allen Edmonds Cappuccino Shell Cordovan Jefferson – Size 10.5D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  13. mdubs
    575.00 USD

    SOLD: Allen Edmonds Brown Shell Cordovan Strand - Size 10.5D

    Allen Edmonds Brown Shell Cordovan Strand - Size 10.5D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  14. mdubs
    625.00 USD

    SOLD: Alden Cigar Shell Cordovan Full Strap Loafer - 10D

    Alden Cigar Shell Cordovan Full Strap Loafer - 10D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  15. mdubs
    600.00 USD

    SOLD: Edward Green Coffee Suede Shannon Boots - 9.5E(UK)/10D(US)

    Edward Green Coffee Suede Shannon Boots - 9.5E(UK)/10D(US)
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  16. mdubs
    600.00 USD

    SOLD: Carmina x Epaulet WWII Field Boot - Medium Cognac Shell Cordovan - 9.5UK

    Carmina x Epaulet WWII Field Boot - Medium Cognac Shell Cordovan - 9.5UK
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  17. mdubs
    650.00 USD

    Allen Edmonds Natural Shell Cordovan and Snuff Suede Eagle Country Boots - Size 10.5D

    Allen Edmonds Natural Shell Cordovan and Snuff Suede Eagle Country Boots - Size 10.5D
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Oct 28, 2017
  18. mdubs
    675.00 USD

    Alden Ravello Shell Cordovan Norwegian Split Toe Bluchers - 10D

    For your consideration, I am selling the Ravello Norwegian Split Toe Blucher in size 10D.
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    1
    Updated:
    Sep 27, 2017
  19. mdubs
    325.00 USD

    Alden x Leffot Snuff Suede WT Boots - 10D

    The finest Wingtip Boot available in beautiful Snuff Suede on the elegant Plaza Last from Alden.
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Apr 30, 2017
  20. mdubs
    800.00 USD

    Alden Whiskey Shell Cordovan Full-Strap Loafers

    An incredibly rare Alden model made of the extremely exclusive Whiskey Shell Cordovan.
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    1
    Updated:
    Apr 28, 2017

Styleforum is proudly sponsored by

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies, our Privacy Policy, and Terms and Conditions.