1. Please heed the following rules - these will change as the system evolves, so please check back here frequently. Not following these rules may result in your listing(s) be deketed without warning. Multiple infractions may result in your buy and sell privileges being rescinded.

    1. Please only list a single item, or multiple items of the EXACT same price, in any one listing, and preferably allow buyers to pay via Paypal. DO NOT SEND TO A SELLER VIA PAYPAL "Friends and Family."
    2. You may not refer to , or link out, to a third party site. The sole exception is to a single Ebay auction isting for for the same item, since we do not have auction capabilities
    3. You are only allowed to "bump" your item once a week (every 7 days). To do this, please use the "Update Listing and Bump to Top" button that is at the top of your Buy and Sell listing, above this box . The only exception right now is a price drop of at least 5%. This may change in the future as our functionality improves.


    Not a rule, but having a frontpage "resource image" is highly recommended.

    Please note that this forum is for private members only, and not for retailers, brands, or other commercial entities. If you are, and wish to sell on Styleforum, kindly email [email protected] for our marketing and advertising options.

    Finally, note that Styleforum does not charge any fee for use of this service, nor do we store sensitive information on this system.. Therefore, we cannot be involved in disputes concerning private transactions between members. Please do report any case of suspected fraud to styleforum.net at gmail.com. Any feedback or suggestions should be posted here

    Enjoy!

  2. Hi, I'm the owner and main administrator of Styleforum. If you find the forum useful and fun, please help support it by buying through the posted links on the forum. Our main, very popular sales thread, where the latest and best sales are listed, are posted HERE

    Purchases made through some of our links earns a commission for the forum and allows us to do the work of maintaining and improving it. Finally, thanks for being a part of this community. We realize that there are many choices today on the internet, and we have all of you to thank for making Styleforum the foremost destination for discussions of menswear.

Classifieds from DutchW

  1. DutchW
    1200.00 USD

    Price Drop - Ring Jacket Overcoat for Sale, 36/46R, Excellent Condition

    Navy 140's Melton Wool, Double Breasted Overcoat, Ring Jacket by the Armoury
    0/5, 0 ratings
    Purchases:
    0
    Updated:
    Mar 10, 2019
  2. DutchW

    - SOLD - Camoshita suit for sale by United Arrows 36R

    Like new, excellent condition, 36R, half canvassed, winter wool suit, NMWA
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Dec 2, 2018
  3. DutchW
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Nov 17, 2018
  4. DutchW

    - SOLD - Carmina Tassel Loafers for sale, used, 9.5UK, Uetam last

    Used Carmina tassel Loafers for sale, used, good shape, goodyear welted
    5/5, 1 rating
    Updated:
    Nov 3, 2018
  5. DutchW

    - SOLD - BNIB Barbanera Gatsby Oxford for sale

    BNIB, unworn, new condition, good year welted oxfords, size 9.5uk
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Oct 14, 2018
  6. DutchW

    - SOLD - Drakes Sport coat for sale, like new, unaltered, 36US

    Like new Drakes tweed sport coat for sale, mint condition, made in Italy
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Oct 14, 2018
  7. DutchW

    - SOLD - BAUDOIN AND LANGE TASSEL LOAFERS FOR SALE!

    Like new dark brown b&l tassel loafers for sale, unlined with rubber sole, size 43 (10 US)
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Aug 12, 2018
  8. DutchW

    - SOLD - BNIB Barbanera Gatsby Oxfords For Sale, 9.5UK

    Barbanera Oxfords for sale, 9.5UK, unworn, new condition
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Oct 2, 2017
  9. DutchW
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Sep 10, 2017
  10. DutchW

    - SOLD - Suit Supply Havana Hopsack Jacket for Sale, 36R

    Suit Supply light blue jacket, hopsack, spring/summer, 36
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Sep 10, 2017
  11. DutchW

    - SOLD - Gaziano & Girling Monaco Loafers for sale, UK 9.5E, KN14

    Used G&G Monaco loafers for sale, good shape, goodyear welted, 9.5UK
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Sep 10, 2017
  12. DutchW

    - SOLD - EIDOS sport coat for sale - 36R - NMWA

    Excellent Condition NMWA sport coat, 36R, wool, hemp
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Jul 25, 2017
  13. DutchW
    0/5, 0 ratings
    Updated:
    Jul 4, 2017

Styleforum is proudly sponsored by

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies, our Privacy Policy, and Terms and Conditions.