or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Home Page Layout Change???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Home Page Layout Change??? - Page 2

post #16 of 32
I like this new update to the homepage. It combines the old SF format with all the forums listed right off the bat with the new carousel and trending topics at the top. For the way I browse, it makes it faster to see everything all at once. Well done.
post #17 of 32
Thread Starter 
Fok - Thanks for the input. Question in terms of smartphone capability: I find that pages often won't load onto my BlackBerry. Occasionally the front page will load if I hit refresh after it doesn't, but even then sometimes the link I click doesn't open. Actually, it technically does open, but the screen is blank even though I can scroll down. It also won't allow me to send PM's from my BlackBerry. If I write one out and hit send it brings me to the top of the page. Have you heard of this happening before? I tried changing some settings on my BlackBerry browser, but that doesn't seem to work. Any thoughts?
post #18 of 32
Quote:
Originally Posted by Slewfoot View Post

Fok - Thanks for the input. Question in terms of smartphone capability: I find that pages often won't load onto my BlackBerry. Occasionally the front page will load if I hit refresh after it doesn't, but even then sometimes the link I click doesn't open. Actually, it technically does open, but the screen is blank even though I can scroll down. It also won't allow me to send PM's from my BlackBerry. If I write one out and hit send it brings me to the top of the page. Have you heard of this happening before? I tried changing some settings on my BlackBerry browser, but that doesn't seem to work. Any thoughts?

No excuses. The platform sucks on mobile right now. However, a native mobile platform for iOS and Android will be available soon. That, and the gallery, are 2 of the top 2 ongoing projects right now.
post #19 of 32
Quote:
Originally Posted by davesmith View Post

Quote:
Thanks for your reply. Can't delete anything either. (sorry about that caps, didn't realize!)

I looked at your admin profile. Nothing amiss there. OS, Browser, and are you running anything that might interfere with Javascripts?

Cheers,

Fok.
post #20 of 32
Quote:
Originally Posted by davesmith View Post

I CANNOT SEND A PM!!! WHAT IS UP WITH THAT.


+1

I just sent and lost two PMs into the ETHER.
post #21 of 32
Replies to PMs seem to be disappearing.

-- more info, using Chrome on imac

-- also no go on Safari

-- firefox seems to be ok, but I don't like using firefox much...

--going to try rebooting shortly
Edited by chobochobo - 1/6/12 at 6:49pm
post #22 of 32
Quote:
Originally Posted by LA Guy View Post

That turned out to be most people, including both me and j. Our goal here was to get more forum in the forum, while at the same time highlighting things like the carousel (which will link to the new blog with goodies like interviews with top tier retailers, tailors, and designers), the latest activity, and the latest in B&S.
Cheers,
Fok.

You could have just set your bookmark styleforum.net/forums rather to avoid the activity feed before. =/
post #23 of 32
Quote:
Originally Posted by Sanguis Mortuum View Post

Yet another change that makes using the forum slower and more awkward, brilliant.

+100
post #24 of 32
http://www.styleforum.net/forum/newposts/filter/feed

^^^ This is like the old system. I had issues with one specific PM as well but only one. Kind of weird.
post #25 of 32
I really like it how it is now, just sayin.
post #26 of 32
Quote:
Originally Posted by stevent View Post

http://www.styleforum.net/forum/newposts/filter/feed
^^^ This is like the old system. I had issues with one specific PM as well but only one. Kind of weird.

stevent, how do you get to that link from the homepage? thanks in advance.
post #27 of 32
Quote:
Originally Posted by Omar1223 View Post

stevent, how do you get to that link from the homepage? thanks in advance.

Latest discussions --> Live and make sure you have subscriptions selected

Also the PM issue seems to only happen in chrome. I'm using OSX Lion fully updated.
post #28 of 32
PM issue still happening with chrome and safari on OSX, firefox seems to be okay. Also not working on android browsers (default samsung and dolphin).
post #29 of 32
Quote:
Originally Posted by chobochobo View Post

PM issue still happening with chrome and safari on OSX, firefox seems to be okay. Also not working on android browsers (default samsung and dolphin).

+1. PMing not working.
post #30 of 32
My PM isn't working either, Windows 7, Chrome. Was able to get it to work with Firefox though, probably must have just randomly occurred sometime today, was sending PMs yesterday just fine
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Home Page Layout Change???