or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 66

post #976 of 1116
Quote:
Originally Posted by EngProf View Post

I'm very disappointed by the loss of vast amounts of space to ads. This is now an annoyingly cluttered site.

Quote:
Originally Posted by Kid Nickels View Post

+ billion. this is terrible... come on SF wtf.

Quote:
Originally Posted by etb View Post

Agreed. Needs to be cleaned up.

post #977 of 1116
My problem is not with the ad or the width itself, but with the fact that the adjustment to the width happens after the page has already loaded and gone to the link target...so the text readjusts and you are no longer anywhere near your target. Same is true of hitting the reply button and not getting bounced to the right part of the page (all on chrome/win7)

x-post form trasmod:

Setting it to full width is a half-ass solution.
If I wanted it full width, I would have already set it that way.

The problem is not specifically how narrow it is, but rather the fact that the Trunk Club ad makes it get more narrow *AFTER* the page has loaded, which on a long thread will completely screw up any sort of link targets.

This is a clear bug...hopefully they are yelling at the Huddler people right now.
post #978 of 1116
I haven't been getting emails when I get PM's. This has been going on for a few months. Anyone else?

And yes, I have the box checked for these emails in my preferences
post #979 of 1116
Check your spam folder, they frequently get flagged as such for some reason.
post #980 of 1116

Dear owners,

 

I am a shirtmaker and student of Alta Sartoria in Naples.

 

I have had to reregister 2 times and the email was never sent.

 

I am not an spammer or similar but a serious person, despite the bad name other tailors has given to  my city.

 

I would like to contribute with the forum on my possibilities.

 

Perhaps I used some blocked IP by using the wifi of some cafeterias on the center ? 

 

I registered with the name of NapoliSarto but got to reregister with this, I sent a  private letter to the manager but got no answer.

 

Thank you

post #981 of 1116
Quote:
Originally Posted by SartodiNapoli View Post

Dear owners,

I am a shirtmaker and student of Alta Sartoria in Naples.

I have had to reregister 2 times and the email was never sent.

I am not an spammer or similar but a serious person, despite the bad name other tailors has given to  my city.

I would like to contribute with the forum on my possibilities.

Perhaps I used some blocked IP by using the wifi of some cafeterias on the center ? 

I registered with the name of NapoliSarto but got to reregister with this, I sent a  private letter to the manager but got no answer.

Thank you

Sometimes stuff gets stuck in a moderation queue for a little bit. Also, SF emails sometimes get caught by spam filters--did you check your spam folder?
post #982 of 1116
Anyone having premium membership issues?

Just sent payment to bump my threads, but the system "ate my money" and isn't letting me bump it. I did the $4/2-day/24 hour bumper option.

edit: it fixed itself about 30 minutes later
Edited by jrd617 - 11/20/13 at 8:15pm
post #983 of 1116
Been having issues with using the desktop version on my iPad (which I much prefer), when going to my subscriptions it won't let me press on any of the links to go to for example, last post. Switching it back to mobile it works fine but I've been using the desktop on my ipad ever since the new site was released with no issues. Re-starting my iPad worked for about 15 mins and then it reverted.
post #984 of 1116

The search function seems broken. I can't get it to return any results more than about a week old using the Search Styleforum field at the top of every page, Advanced Search, or Search This Thread.

post #985 of 1116
Not sure if this is the place, but since this morning, when accessing SF on Iphone, I'm starting to get some aggressive redirection to the App Store every time I try to load a new page. I'll open up my SF subscriptions bookmark, will automatically be redirected to the app store to have me download some sort of game (Clash of Clans or Jelly Blast). I close out of app store, go back to my browser, and if it hasn't crashed while redirecting, when I click on a thread in my subscriptions, it will redirect again as the thread loads - essentially rendering browsing the forums on the phone pretty much impossible (which sucks because that's mostly how I access the forums and the mobile design has to this point been pretty great).
post #986 of 1116
Quote:
Originally Posted by Ketawa View Post

The search function seems broken. I can't get it to return any results more than about a week old using the Search Styleforum field at the top of every page, Advanced Search, or Search This Thread.

I'm finding the same thing - trying to use Search This Thread, only gives very recent results - annoying!
post #987 of 1116
Android phone using chrome:

When I tap on an image hosted by sf in a thread,I am taken to the first image in the album instead of the one I clicked on. In a giant thread, this is pretty useless.
post #988 of 1116
I am also encountered this. When I search through a thread it only gives me recent results, even when I requested older posts in my search. Also even when I type I get zero results. It seems like only keywords work like "coat" "hat" "sneaker" but if I type something that is slightly more specific I end up with no results.
post #989 of 1116
yep. search is totally fucked right now.
post #990 of 1116
Yup, trying to search posts by a specific user also doesn't work.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.