or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 63

post #931 of 1117

Test.  Posts don't appear to be working yet for my account.

post #932 of 1117

I am not receiving the verification email.

 

Please could someone look into this?

post #933 of 1117
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by CristyDK View Post

I am not receiving the verification email.

Please could someone look into this?

Please check your spam box. In any case, you seem to have found a way to login.

Cheers,

Fok.
post #934 of 1117

What is the normal amount of time for moderator approval of invisible posts? Is it normal to take over 30 hours?


Edited by bobba1293 - 8/14/13 at 2:33pm
post #935 of 1117

How do I close a B&S classified?

 

nvm figured it out.


Edited by captainfalcon - 8/17/13 at 7:00pm
post #936 of 1117

How can I search an individual thread? For example, I want to search the "Post Pics of your Denim" thread for "Iron Heart," but I can only figure out how to search an entire forum for the strine.

 

The old forum had a simple drop-down menu that allowed a search to be restricted to the thread you were viewing. I can not find a way to do this now. I am frustrated.

 

Please advise.
 

post #937 of 1117
I can't seem to leave feedback on a transaction - I get an 'invalid author' error
post #938 of 1117
Quote:
Originally Posted by abcdefghijk View Post

How can I search an individual thread? For example, I want to search the "Post Pics of your Denim" thread for "Iron Heart," but I can only figure out how to search an entire forum for the strine.

The old forum had a simple drop-down menu that allowed a search to be restricted to the thread you were viewing. I can not find a way to do this now. I am frustrated.

Please advise.

Above where the pages of the thread are for the thread there is a link that says "Search this thread." It is right next to the subscribe link. It is close to the forum nav dropdown.
post #939 of 1117
I seem to get this a lot. It freezes and I get that in the bottom. Styleforum.net is not responding. I am running IE 10, which is the latest, and I install new updates automatically.



Very irritating. I have to close IE and reopen and it works. Comes and goes.
post #940 of 1117
Quote:
Originally Posted by msg View Post

Using Windows Phone 8, the mobile site's "Upload from my device" doesn't seem to work. If I click the button, nothing happens. First time I've seen something on the mobile site not work with WP8; otherwise, everything works great.


Might be because of something peculiar or proprietary for this particular mobile OS. Probably works in iOS or Android, i.e. the most popular mobile platforms.
post #941 of 1117

I'm having an issue when I click the "+" button to expand a spoiler, it doesn't open and forces the webpage back to the top. Any ideas on how to fix or prevent this from happening? Using the latest Chrome browser and W7.

post #942 of 1117

I am just testing this post to see if I can post messages yet.

post #943 of 1117

anyone not receiving email subscription thread updates? None since around 3 pm PST today.

post #944 of 1117
I would like to edit a thread I started over 6 weeks ago, though I no longer see the 'edit' button on the user interface regarding this post. A moderator mentioned that he believed the new system involved being able to 'edit' posts long-term, but that does not seem to be the case. Any help would be appreciated.
post #945 of 1117
Quote:
Originally Posted by jpc9 View Post

anyone not receiving email subscription thread updates? None since around 3 pm PST today.

I'm having same issue!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.