or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 57

post #841 of 1091
Quote:
Originally Posted by aravenel View Post

Anyone else have issues with the "More" subscriptions button on the homepage not working? It works for one click for me, but no more. Have tried multiple browsers, PCs, etc.
Yea I have this problem too.
post #842 of 1091
X-post from TransMod:

On the front page of SW&D, the pinned threads "Got a Simple Question" and "Tell Me what I Should Get" have the same hyperlink.
post #843 of 1091
I am experiencing a freezing issue with safari in the marketplace when i go from page to page. This has just started in the past few days. Anyone else experiencing this problem or know what i need to do to fix it?

Thanks
post #844 of 1091
Quote:
Originally Posted by aravenel View Post

Anyone else have issues with the "More" subscriptions button on the homepage not working? It works for one click for me, but no more. Have tried multiple browsers, PCs, etc.

Been having this problem for months (gets posted here every few weeks). I think it worked right after the huddler switch, but soon changed to the current function.

The "More" button works once, but after that it just sits there waiting. Once in a blue moon, I will come back to the page and find that it has loaded more threads, but usually it just hangs forever until it gives up.
post #845 of 1091

Hi guys PLEASE HELP I'm trying to create a new classified and I want to put pictures in the actual classified body. I know you can attach photos but i've seen this done and I like how it looks, however when I try to  do this, I get this message:

Classified body must not be greater than 100000 characters, including any markup!

 

Please tell me what I am doing wrong and how to correct it. Thanks!
 

post #846 of 1091
Quote:
Originally Posted by AceK View Post

Hi guys PLEASE HELP I'm trying to create a new classified and I want to put pictures in the actual classified body. I know you can attach photos but i've seen this done and I like how it looks, however when I try to  do this, I get this message:
Classified body must not be greater than 100000 characters, including any markup!

Please tell me what I am doing wrong and how to correct it. Thanks!

 

When I want to post pics in a B&S lisitng, I upload the pics in a post to another thread, preview the post, cut and paste the image link into my classified, and then cancel my new post in the other thread. Convoluted I know, but it works.
post #847 of 1091

What do you mean the "image link" the actual image? Cause when I preview the actual image comes up...
 

post #848 of 1091
Quote:
Originally Posted by AceK View Post

What do you mean the "image link" the actual image? Cause when I preview the actual image comes up...

 

Underneath your preview message, however, will be the "code" for the post you've written. Copy the image link from there.
post #849 of 1091
Hello, I am not seeing the Image icon or the Spoiler black blurb icon when I attempted to create a B&S classified.
Also, inserting images in desired size is an issue.
Thoughts appreciated.
post #850 of 1091
Is there a way to block a member from messaging me? I have a very annoying member that I don't want to deal with.
Thanks
post #851 of 1091
Quote:
Originally Posted by Jazzmenco View Post

Is there a way to block a member from messaging me? I have a very annoying member that I don't want to deal with.
Thanks

Just put your mouse over their user name in any post they've made in any thread. A menu should come up and one of the menu options is Block Member. Just click on that and you will not see their posts in threads and they cannot PM you.
post #852 of 1091
Perfect, thanks.
post #853 of 1091
On my user profile, when I click 'All Posts' ...it is showing my posts only to 2011.
I cannot see my recent posts generated on the list.
What to do?

http://www.styleforum.net/forums/posts/by_user/id/65044
post #854 of 1091
For the past few days, I haven't been receiving any email notifications when there are new PMs.
post #855 of 1091
[deleted]
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.