or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 55

post #811 of 1111
Quote:
Originally Posted by Rambo View Post

Is there something going on with the editor in the FS threads? All of a sudden I can't insert images as there's no button to do so. Nor videos, quotes, or anything other than the link button.

Are you still having problems with this? I was able to insert images yesterday
post #812 of 1111
Quote:
Originally Posted by Two Shoes View Post

Why do I all of a sudden see text enhance in posts? I don't have any extensions or add-ons installed (have never downloaded any) and yet I see it with both Safari and Chrome...

Figured this out and answering my own question for anybody who may be confused about this, too...apparently if you aren't logged in, you will see text enhance in posts. Once you log in, it goes away. Whatever.
post #813 of 1111

Dear Steve,

 

I am a producer for men`s sweaters from alpaca yarn. perhaps I can be Your supplier?

 

Jaanus

PAYAT,Peru-Lima

post #814 of 1111
I'm having trouble loading the webpage on google chrome on my home laptop. The main page loads, but I'm logged out and can't seem to be able to navigate the forum (if I try to log in, the main page reloads, same if I click on any links). I'm only logged in now throughn internet explorer. Don't have the problem with chrome in my office. This problem seems to only have materialized since the redesign.
post #815 of 1111
Serious problem: The "u" in styleforum no longer turns white when I mouse over it.
post #816 of 1111
I've noticed that for the last few days whenever I use an emoticon (smiley face), it gets inserted in the last word I typed (or between the last word and the ending punctuation mark), and not at the end of the sentence. For example:


Has anyone else had this problem:confused:?


Seems like big overcoats are the new:foo: thing
Edited by romafan - 1/24/13 at 10:36am
post #817 of 1111
Quote:
Originally Posted by NAMOR View Post

I only have 13 open classifieds but its saying ive exceeded my limit of 15. What could be causing the problem?



Anyone I can contact to get this fixed?
post #818 of 1111
Quote:
Originally Posted by Lady Canuker View Post

After reading through the last page or two I just want to say thank the Gods I am not J and Fok. Yes there are issues but they can only do so much at this point and they are doing it. How about saying thank you to them both for dealing with whiny tantrums that I wouldn't tolerate from my 3 year old?

Amen, I never cease to be amazed at how graciously they handle posters in this thread.
post #819 of 1111
Am I the only one who finds the color difference between a read PM title and an unread PM title to be too subtle?
post #820 of 1111
Quote:
Originally Posted by Steve Smith View Post

Amen, I never cease to be amazed at how graciously they handle posters in this thread.

They're paid to do it, and deal with things like "Am I the only one who finds the color difference between a read PM title and an unread PM title to be too subtle?" or "The "u" in styleforum no longer turns white when I mouse over it." Employees of Huddler Inc. Most of the time they just seem to ignore it.

This is what this thread is for isn't it? To report issues with SF.

There seems to be a few outstanding issues that have never been completely resolved, ever since SF went to Huddler. Intermittent uploading of images seems to be one outstanding issue, along with images repeatedly not showing in B&S, that's something I get all the time.
Edited by MikeDT - 1/24/13 at 6:28am
post #821 of 1111
Quote:
Originally Posted by MikeDT View Post

They're paid to do it, and deal with things like "Am I the only one who finds the color difference between a read PM title and an unread PM title to be too subtle?" or "The "u" in styleforum no longer turns white when I mouse over it." Employees of Huddler Inc. Most of the time they just seem to ignore it.

This is what this thread is for isn't it? To report issues with SF.

There seems to be a few outstanding issues that have never been completely resolved, ever since SF went to Huddler. Intermittent uploading of images seems to be one outstanding issue, along with images repeatedly not showing in B&S, that's something I get all the time.

You are a good example of the entitled jerkoffs that they deal with in a pleasant way.
post #822 of 1111
How do you get your account deleted?
post #823 of 1111
Little glitch I discovered and maybe it's been covered already.

Through the mobile format, when PMing someone on a Classfied Ad, the PM doesn't go to them. Instead it gets sent to yourself
F3421CEC-F798-41A6-A943-E712FD7517B4-14872-0000054310B8030E.jpg


All 3 of those PMs were to the same person. The earlier 2 were through mobile PM linked pictured above (not the actual item but you get the drift). Not until I went to the desktop format did it go through
9AD3BC53-B23D-4C79-8101-40F0F8F5B105-14872-0000054279B7E9B7.jpg
post #824 of 1111
Not sure if this is the right place but as of this morning I am getting this message quite a bit. Anyone else with Chrome having this issue? Should I ignore it?
post #825 of 1111
^ Same here. I came to report it. It just started this morning and only on my work computer. Mac OS X 10.7.5 running Chrome Version 23.0.1271.101. Just updated to Version 24.0.1312.57 and it's still happening.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.