or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 52

post #766 of 1111
Quote:
Originally Posted by flatspotting View Post


Me as well on this, tried different browsers, no luck.  Driving me nuts!  I need to look for shoes lol
+1

After the rollout debacle I started coming here less and less. Tonight after a number of months away, I came back to look for some shoes. The first f***ing thing that happens is that the software fails and I get this error message.

It is beyond belief that the forums still isn't up and running properly. They ruined the BST forums, plain and simple.
post #767 of 1111
Quote:
Originally Posted by tradernick View Post

+1
After the rollout debacle I started coming here less and less. Tonight after a number of months away, I came back to look for some shoes. The first f***ing thing that happens is that the software fails and I get this error message.
It is beyond belief that the forums still isn't up and running properly. They ruined the BST forums, plain and simple.

Interesting - I came back on B&S after a couple of months myself as I was moving countries and I'm getting the same error message.

I complained about it a few days ago. The Mods are presumably busy handling a dozen things to reply to every complaint, but hopefully they're listening.
post #768 of 1111

Getting a "Sorry, the thread you linked does not exist" when creating a new thread in the Men's Clothing forum.

post #769 of 1111

How many posts do I need before I'll be able to make new posts without needing validation from a moderator?

post #770 of 1111

Ditto to the above - first posting here.  Preview, looks fine, submit, then "the thread you're trying to link to doesn't exist."   If the problem is that a moderator needs to review the posting, why in the h*ll do you get this cryptic message?

post #771 of 1111
Quote:
Originally Posted by PipersSon View Post

Interesting - I came back on B&S after a couple of months myself as I was moving countries and I'm getting the same error message.
I complained about it a few days ago. The Mods are presumably busy handling a dozen things to reply to every complaint, but hopefully they're listening.

It's still the same for me. Can't get B&S to load preferences.
post #772 of 1111
Quote:
Originally Posted by PipersSon View Post


It's still the same for me. Can't get B&S to load preferences.

Yeah makes looking through B&S a nightmare right now :( Hoping a fix is coming soon for this one!

post #773 of 1111
Quote:
Originally Posted by flatspotting View Post

Yeah makes looking through B&S a nightmare right now :( Hoping a fix is coming soon for this one!

 

Been a problem for at least 3 weeks now. It appears that Huddler goes on holiday vacation for a month. Really missing the old forum. 

post #774 of 1111
I noticed that on the right side of the classifieds page there used be list of how many people were viewing that forum at the time. Why was this removed? I found it be pretty useful when bumping my threads.
post #775 of 1111
Quote:
Originally Posted by xCrunchx View Post

same.

Quote:
Originally Posted by eztantz View Post

Still getting this - been a few days since I can filter results.


1000

Any fix to this yet?
post #776 of 1111

I seems to not be able to post reply and start a new thread?

post #777 of 1111
When I click to reload more subscribed threads it only lets me do this once. I cannot keep loading more and more. It is frustrating because I keep having to search for threads and I am missing some action.
post #778 of 1111
So has anyone at SF even acknowledged the problem with the B&S forum? I would think with B&S being such a big part of this site, and being unable to browse by category for about a month now, this would get someone's attention.
post #779 of 1111
Quote:
Originally Posted by AMProf View Post

So has anyone at SF even acknowledged the problem with the B&S forum? I would think with B&S being such a big part of this site, and being unable to browse by category for about a month now, this would get someone's attention.


QFT. This is getting ridiculous. 

post #780 of 1111

What's this new albums that shows up now from nowhere?  It can't be deleted and now I have 85 albums from the start of SF...

And everytime a new thread gets started a new albums pops up. Some bug on the website?


Does anyone else have this problem or is it only me.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.