or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 39

post #571 of 1117
Quote:
Originally Posted by Zarium View Post

Can I completely block a certain member's posts/threads from appearing? If so, how do I go about doing so? There's a certain member's threads that are always appearing in the B&S forums and it gets very irritating as they're bumped daily.

 

Easy -

 

Screen Shot 2012-05-18 at 7.32.35 PM.png

 

Quote:
Originally Posted by otc View Post

The issue with subscriptions loading is also happening to me on win7 with chrome (a third computer).
This makes me think the issue is tied to the user accounts since only two of us seem to be complaining about it so far.
Please fix! I'd love to be able to read more than the first 10 subscribed threads (actually...I am ALWAYS clicking more...how about doubling the number of threads displayed when you first load the list of subscriptions?)

 

Waiting....

post #572 of 1117
Quote:
Originally Posted by davesmith View Post


Waiting....

I'm working again (at least on the two computers I tried on).
post #573 of 1117
Does anyone know why Facebook URLs show up in my browser history when I'm navigating StyleForum? I am not a member of FaceBook and, frankly, am a little suspicious of their practices so I am a bit concerned about being redirected there.

338
post #574 of 1117
BTW, I noticed this because hitting the back button did nothing and looking at the browse history showed the previous site to be on Facebook. And I'm noticing it more and more now.
post #575 of 1117
Quote:
Originally Posted by otc View Post

I'm working again (at least on the two computers I tried on).

 

Still doesn't work for me.. The plot thickens.

post #576 of 1117

Everytime I try to submit a post than includes images after using preview I get a "Post Not Found" error. If I submit directly it works.
 

post #577 of 1117

bump! I am still experiencing the subscription loading problem.

post #578 of 1117

Why can I post to some threads but not others?

post #579 of 1117
Quote:
Originally Posted by davesmith View Post

bump! I am still experiencing the subscription loading problem.
Its back for me. Can't click the "more" link on the subscriptions page.

I can get around it by clicking the "Threads" tab, but would rather just be able to click more on the "Activity" tab that you are taken to by default.

Have the huddler people given up on fixing usage bugs?
post #580 of 1117

The more button worked once for me a few days ago, I almost had a heart attack. Now it's back to the same old though.

post #581 of 1117
When I click "More" nothing happens, the wheel spins forever. Happening on several platforms with different browsers...
post #582 of 1117
Quote:
Originally Posted by the shah View Post

When I click "More" nothing happens, the wheel spins forever. Happening on several platforms with different browsers...

 

+1. Still waiting for some resolution. It has worked twice for me since the update.

post #583 of 1117
Yeah, mine is working again today (same computer as last time I posted that it wasn't working)...no idea why this problem comes and goes
post #584 of 1117
My account can't acsess FS forum apparently?
post #585 of 1117

Why can I start a new post on other sections but not Buying and Selling?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.