or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 37

post #541 of 1118
Quote:
Originally Posted by akatsuki View Post

How do I search for specific posts without first searching for a thread and then having to go and search within the thread?

A lot of the threads are hundreds of pages long and if I am looking for the mention of a specific product, it would be nice to be able to go directly to the post that mentioned them. Am I missing something?

Click "Advanced Search" and under "Narrow Results" select "Posts Only"
post #542 of 1118
Quote:
Originally Posted by Patriotsgrrl View Post

For some reason, I had posted something last night and it isn't showing?? It said something about it had to be reviewed since I'm new. But I've been a member since '06 or so.
Any suggestions?? Thanks


I think you've been a member since 10/07 (thats what your profile says) and it's prob due to the 15 posts you have "new" not the duration of time you have been a member "new"

post #543 of 1118

How long are new member's posts moderated before they can post freely?

post #544 of 1118

just wondering if someone could point me in the right direction about adding signatures .. thanks 

post #545 of 1118
WTF is up with page loading this morning? It's gone from the usual ponderous and slow to fucking glacial. Seems to have something to do with a doubleclick/gampad URL.
post #546 of 1118
FYI, my work ICE programs are now intermittently shutting down my SF window telling me the website is trying to introduce "malicious" software or add ons.
post #547 of 1118
Any idea why when I open a thread my browser downloads youtube videos? I just clicked on a new page and downloaded 14 files. File info shows a URL:
http://www.youtube.com/v/KBdAnMaW9ME&showsearch=0, http://www.styleforum.net/t/253842/waywrn-mc-casual-style/3700_100

128

I'm trying to avoid installing Flash (aka systems Octopussy).
post #548 of 1118
Probably been mentioned before, but the display of the Subscriptions page on my mobile (Opera Mini) is totally broken.

For some reason the page is super wide and it messes with the zooming in/out.
post #549 of 1118

I started today and cannot seem to make any posts besides in the welcome forum (and perhaps here if this works).

 

Is there some list of duties I must fulfill in order to be allowed to post?

 

Thanks,

dan

post #550 of 1118

Having the same issue here. I've posted in a few forums, including the posting of photos, with no problem. Now, I try to contribute to my favorite thread that is the reason I joined, and it says the post is lost. Frustrating after taking the time to compose / format the post.

post #551 of 1118

I experience MAJOR LAG when opening 2 or more tabs from the forum, it could be PMs or thread, they take FOREVER to load.

 

Anyone else experiencing this?

post #552 of 1118
Quote:
Originally Posted by davesmith View Post

I experience MAJOR LAG when opening 2 or more tabs from the forum, it could be PMs or thread, they take FOREVER to load.

Anyone else experiencing this?

Only on days that end in "y".
post #553 of 1118

^ Is that a 'Y' for yes? This only started happening to me a few days ago (and in the beginning of course!)

post #554 of 1118
Days that end in "Y" include Sunday, Monday, Tuesday...
post #555 of 1118
Quote:
Originally Posted by CruzAzul View Post

Days that end in "Y" include Sunday, Monday, Tuesday...

 

I got it. bigstar[1].gif

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.