or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 35

post #511 of 1117
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

I don't seem to have any problem embedding YouTube videos.
See:
http://www.styleforum.net/t/85589/the-official-alden-thread/25320_60#post_5293557

Oh, they embed just find. Its when they're shown in the thread that you only see the left most 2/3rds. For instance, that Venetian video, I didn't even have to see it play because the video box cuts off halfway through the logo on the polish.
post #512 of 1117
Quote:
Originally Posted by Rambo View Post

Oh, they embed just find. Its when they're shown in the thread that you only see the left most 2/3rds. For instance, that Venetian video, I didn't even have to see it play because the video box cuts off halfway through the logo on the polish.

Try making your web browser wider.
post #513 of 1117
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

Try making your web browser wider.

I tried tugging on the sides of my laptop screen but it didn't help!
post #514 of 1117
Quote:
Originally Posted by Rambo View Post

I tried tugging on the sides of my laptop screen but it didn't help!

You must have a problem with your computer. I see no issue with it at all, screenshot:

229
post #515 of 1117
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

You must have a problem with your computer. I see no issue with it at all, screenshot:

facepalm.gif

The problem is the ad banners / sponsors / affiliates / reviews sidebar that eats up a lot of screen real estate. If you're running in something around a 1000-pixel display width -- very common for notebooks, tablets, and other mobile devices -- embedded videos that end up next to the sidebar routinely get clipped off.

Personally I consider this a website layout problem. That entire DIV of stuff could be relocated when viewed on smaller screens.
post #516 of 1117
Here you go Media:

187
post #517 of 1117
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

Try making your web browser wider.
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

You must have a problem with your computer. I see no issue with it at all, screenshot:
229

Please stop talking about computers. You clearly have no idea wtf you're talking about.
post #518 of 1117
Quote:
Originally Posted by Rambo View Post

Here you go Media:
187

Do you realize you can make the forum wider by going to Preferences (above)? That may help.

Screenshot:

347
post #519 of 1117
Quote:
Originally Posted by deadly7 View Post

Please stop talking about computers. You clearly have no idea wtf you're talking about.

No, but thanks anyway.
post #520 of 1117
Quote:
Originally Posted by mediahound View Post

Do you realize you can make the forum wider by going to Preferences (above)? That may help.
Screenshot:
347
post #521 of 1117
I figured it out. It happens when you have "Constrain Threads to Constant Width" set to on, which I had by default apparently.

Unfortunately, now the forums are a fucking unwieldy side scrolling disaster. Because once there's a video, EVERYTHING is off to the left now as opposed to scrolling back around, so that I have to scroll to the right to read every long sentence.

So it looks like I'll be watching videos on You Tube. Have I mentioned lately how much this sucks?
post #522 of 1117

Whats up with the new "add" at the bottom. Looks almost like spam?

 

Clipboard01.jpg

 

Clipboard012.jpg

post #523 of 1117
Thank christ for adblock
post #524 of 1117
why my items for sale are not listed in my signature ?

I have Hide 'My Stuff' in Signatures set to 'No'
post #525 of 1117

http://www.styleforum.net/t/290619/frank-and-oak

Subscribed to this thread a few weeks ago, and noticed today it was no longer showing up. Getting this message when I try to access it:

 

Insufficient Permissions

Your account does not have the required permissions to access this page.

Logout and try again with an administrative account, or contact a site administrator for support.

 

Any idea what the issue is?

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.