or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 3

post #31 of 1091

Quote:
Originally Posted by SpooPoker View Post

When I edit a sales thread (have not tried with a non-sales thread), the system turns any non-numeric or alphabetical signs into gibberish.

This is a bug that is in the queue to be fixed.

 

Quote:
Originally Posted by dah328 View Post

The Android Tapatalk plugin is no longer able to access the last read message information for forum threads. In other words, all threads open to the first message.
 

The new system unfortunately does not give that info to Tapatalk. The ability to record a user's last read message is in the development queue.


Quote:
Originally Posted by 3ljp View Post

How long does it take for the premium seller accounts to activate?


Premium accounts activate as soon as the payment is received.  Permissions can be cached by your browser, though, so it's possible that you'll need to log out and log back in to see the change in some cases.  Barring that solution, manually clearing your cache should do the trick!

 

Quote:
Originally Posted by jgold47 View Post

I am using IE 8 on XP. Cant use the back button, it wants to take me through 20 pages of google ad clicks.

Also, had a problem trying to sign in from within a thread. IT would let me selected the 'enter user name' box, but I couldnt delete that text or enter my user name. Password field work.

finally - how long is the remember me cookie enabled for? Seems like I always am signing in.

1. I have had that happen before, though not on this site. If it happens again, if you could open your History pane (which will probably show a whole bunch of similar URLs, I would think) and give us a screenshot of that, it would really help diagnose the problem.

 

2. Have you had it from anywhere else than a thread? We can't reproduce it so if you can tell me exactly how you can get it to happen, it will help get it fixed.

 

3. The cookie is actually infinite as of a couple updates ago, but various anti-spam programs see persistent cookies as questionable and they might be rejected as a result.  Check your browser security settings and any anti-spam/ad software you might have installed - that's the most likely culprit.

 

Quote:
Originally Posted by Rambo View Post

The link button in posts seems to be busted. I tried posting 3 links last night and they all came up as empty space. Then, when I just posted the link itself, the forum automatically turned it into a hyperlink.

The team was not able to reproduce it. If it is still happening, can you take a video or screenshot showing how it happens? 

post #32 of 1091
Here it is right here:



I have a link to huffpost.com above this, bracketed in url. See, its empty space. Using fox5
post #33 of 1091
Thanks, I will forward it.
post #34 of 1091
Ah, it's because you are not putting any text between the bracketed URL tags. If you just want to post a link I think you just paste/type it - use the URL tags only if you want to specify what the link text should be.
post #35 of 1091

Really weird!! When I fist open the page for a "quote" I see the stuff in green and the URL is showing up, but when I go to switch the source to bbeditor, I get the stuff in red and the URL vanishes.

 

 

<br />
<br />
<div class="quote-container">
    <span>Quote:</span>
    <div class="quote-block">
        Originally Posted by <strong>Rambo</strong>&nbsp;<a href="/forum/thread/260265/experiencing-technical-difficulties-or-have-questions-about-specific-functions-please-ask-here/0_50#post_4742624"><img alt="View Post" class="inlineimg" src="/img/forum/go_quote.gif" style="border: 0px solid;" /></a><br />
        <br />
        Here it is right here:<br />
        <br />
        <br />
        <br />
        I have a link to huffpost.com above this, bracketed in url. See, its empty space. Using fox5</div>
</div>

 

 

<br />
<br />
<p>
    &nbsp;</p>
<p>
    &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;div class="quote-container"&gt;&lt;span&gt;Quote:&lt;/span&gt;&lt;div class="quote-block"&gt;Originally Posted by &lt;strong&gt;Rambo&lt;/strong&gt;&amp;nbsp;&lt;a href="/forum/thread/260265/experiencing-technical-difficulties-or-have-questions-about-specific-functions-please-ask-here/0_50#post_4742624"&gt;&lt;img style="border: 0px solid;" src="/img/forum/go_quote.gif" class="inlineimg" alt="View Post"/&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Here it is right here:&lt;br /&gt;<br />
    &lt;br /&gt;<br />
    &lt;a href="http://www.huffpost.com" class="bbcode_url"&gt;&lt;/a&gt;&lt;br /&gt;<br />
    &lt;br /&gt;<br />
    I have a link to huffpost.com above this, bracketed in url.&nbsp; See, its empty space.&nbsp; Using fox5&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</p>


 

post #36 of 1091
In FF5, clicking the "x" in the upper right corner of the little pop-up that lists who up-rated a post 1) does not close the popup and 2) sends your browser to the top of the page.
post #37 of 1091

Thanks, they are aware of that and are working on it.

post #38 of 1091
Still can't scroll this forum without it lagging like hell. I'm on safari. My computer is not 10 years old. Should I buy a new mac just so I can browse SF?
post #39 of 1091
Quote:
Originally Posted by HelloIDistance View Post

Still can't scroll this forum without it lagging like hell. I'm on safari. My computer is not 10 years old. Should I buy a new mac just so I can browse SF?

Yes, and while your at it get a PC, not a mac. wink.gif

post #40 of 1091
Quote:
Originally Posted by HelloIDistance View Post

Still can't scroll this forum without it lagging like hell. I'm on safari. My computer is not 10 years old. Should I buy a new mac just so I can browse SF?

Im on Safari/Lion - its blazing fast.
post #41 of 1091
No I'm good. Been with PC. Mac owns PC.

This is the only site that is slow for me. It hurts to browse with all the laggy scrolling. I'll see you guys in another month maybe it will actually be fixed.
post #42 of 1091

We are hounding on the speed issues. In the meantime, if you want, try Chrome - the site seems to run best on it. Also, if you haven't yet, clear your cache, cookies etc., and update your browser as much as you feel comfortable doing. That does help in some cases.

post #43 of 1091
bunch of little probs... please help!

1. when people use the built in picture uploader, and I right click save as, instead of a pic file I get some sort of "firefox document" format... *** this might have been fixed I think

2. I can't seem to find the members list anywhere off the header, sitemap, etc. I wanted to check a profile or send someone a PM without having seen a post of theirs recently and don't see this anymore.

3. How to I BCC a bunch of people on a message instead of making it a whole group conversation?

4. In the PM box or reply to thread boxs:
Why is there even a CLEAR option? can't we just either make it small, greyed out, or remove it altogether? I don't see the point.
How come when I'm typing a message, functions like control I, B, U, etc don't work?
In the response boxes, can we please add a mouse-over popup that explains the pic? eg it took me forever to figure out that the black bubble meant spoiler...
also, the color box doesn't seem to work. I thought it would drop down a bunch of colors to select but instead I just get a random color with code FF00AA (ie pink)

5. Can we please move the "new posts" button out onto the main header next to "my posts", it's the one I use most often and it's annoying to go find it in the drop down menu constantly. Currently I have to click on my profile, then all posts to get what I'm looking for.
and a sub point to this, a missing useful feature from the old forum is that within my post, I could see the number of posts in the thread, or some indication if I was the last to post... so can we add some signal, or color code, etc of if my post is the last one? (ie there's no point in clicking to follow up since nobody has responded since I did)
how do I remove my signature from a response? the old system had a box I could unclick...

6. speaking of the 'my posts' button, somehow it doesn't actually display my posts, it just gives me threads I've responded to in the most recently replied to order... not the same thing. EG sure I've posted a comment in the WAYW thread, but maybe it was a month ago, and the thread is constantly bumped to the top... I see how it show the thread with a little option to click 'my last post' but it's not the same. maybe highlight that tab in red? or just revert it to the screen of my profile + all posts. I'd rather the order be MY most recent posts, not most recent threads that Ive posted in at some point.

7. when I report a post, there's this popup that says 'thanks for making this a better place' or whatever, any chance to remove that... it's sort of unnecessary IMO...

8. not an issue but idea... front page real-estate.. I don't know if there's a reason this hasn't been done (eg mobile browsing) but what about moving the red header menu bar up and to the right next to the SF icon? would open up at least a few more lines on the main thread display pages....
also, another thought, have you thought about condensing taht header + menu bar and locking them to the top? if it's just one line of menu, it wouldn't really take up taht much space, plus you could add other sorts of features in there...

9. Profiles...
A) can we move 'your community profile', ie a bunch of useless stats, to lower down or to the side or something and move 'your activity', ie what I actually want to see/use, upwards? or make a public profile different from my personal view of my profile?
B) old dead space issue on that page still Warning: Spoiler! (Click to show)
500

10. with adding images, I suspect you want to encourage uploading direct to your server, but I really don't see the need for two seperate tabs/menus to distinguish urls versus pics sine 4/5 of the menu is the same. just put the 'enter from a url' box under the 'upload from your computer' box, the rest (description, save to album, etc) is all the same...

Thanks!
Edited by Master-Classter - 8/12/11 at 9:13pm
post #44 of 1091
J, any word on if Huddler actually intends to use scripts that execute from the SF domain and not yahooapis?
post #45 of 1091
^^^ hey Deadly, I PM'd you a few days ago... why u no respondid? shog[1].gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.