or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here. - Page 70

post #1036 of 1109
Whenever I try to subscribe to a thread I get the error message "Failed to create subscription".
At first I thought I simply had subscribed to too many threads but after I have deleted a lot of subscriptions, the problem remains.
I hope this can be fixed?
post #1037 of 1109
Cheeky, posting spam in an admin thread.
post #1038 of 1109

Here's a question: For some reason, I can no longer post messages on SF from my computer at work. When I try to post/reply/etc, the text box is just a blank space. No icons, no prompt, no way to to enter text.

 

Certain web content is blocked by my company's firewall, so maybe it has something to do with that. However, I used to be able to post on SF; it was only a couple months ago that I started having problems. In addition, when the firewall blocks stuff, it usually makes the entire site inaccesible. I can still visit SF, read the forums, log into my profile, etc. Just not post anything.

 

Has anyone else experienced anything similar, and if so, does anyone have any workaround ideas? :brick:

post #1039 of 1109
I am having the same problem on my work computer. I can only reply, I don't have the full editor to upload photos or access the emoticons, etc.
However other computers at work are okay, it's just mine?? People get suspicious when I log on to their computers and when I tell them I'm posting photos of my shoes and socks they really think I'm weird. Any ideas????
post #1040 of 1109
I keep getting a mobile ad for monster legends mobile on every fs page while browsing on iphone all of a sudden. It's a popular window that allows me to ok or cancel. I guess it's better than just taking me to the App Store as sometimes seems to happen but this is popping on every page, or at least it has for the past few minutes. Ridiculous.
post #1041 of 1109
Would it be possible to add support for HTML5 videos from gfycat.com? Major changes would be to add the requisite Javascript to each page:
Code:
<script>
 (function(d, t) {
    var g = d.createElement(t),
        s = d.getElementsByTagName(t)[0];
    g.src = 'http://assets.gfycat.com/js/gfyajax-0.517d.js';
    s.parentNode.insertBefore(g, s);
}(document, 'script'));
</script>

and I guess some logic to the VIDEO tag rendering.
post #1042 of 1109
For the Style Forum Stats page, can we have an "Export to excel" function?
post #1043 of 1109
Would have started a new thread about this but couldn't seem to find the "new thread" button. I just got hit with an ad for that new Noah movie, with sound. These have popped up on other sites as well (Business Insider), but I figure here the admins might actually care enough to figure out how to stop these sorts of ads, where sound plays automatically.
post #1044 of 1109
Quote:
Originally Posted by Firefox View Post

Here's a question: For some reason, I can no longer post messages on SF from my computer at work. When I try to post/reply/etc, the text box is just a blank space. No icons, no prompt, no way to to enter text.

Certain web content is blocked by my company's firewall, so maybe it has something to do with that. However, I used to be able to post on SF; it was only a couple months ago that I started having problems. In addition, when the firewall blocks stuff, it usually makes the entire site inaccesible. I can still visit SF, read the forums, log into my profile, etc. Just not post anything.

Has anyone else experienced anything similar, and if so, does anyone have any workaround ideas? baldy%5B1%5D.gif

Just an update from my earlier post: I can now inexplicably post at work again. I have no idea why.
post #1045 of 1109
Has this site or its host been affected by Heartbleed?
post #1046 of 1109

been trying to subscribed to threads for weeks/months and always comes up with "failed to create subscription".  tried many things, including several browsers and mobile, any help?

post #1047 of 1109
^
I've been having the same problem. Failed to create subscription every damn time. frown.gif
post #1048 of 1109
Is anyone else getting problems with Chrome after opening Styleforum?

Whenever I open the forums with Chrome, the browser loses its internet connection. Everything else, including other browsers, still work fine. It's only happening with Styleforum and it's a bit weird. Am I alone on that one?
post #1049 of 1109
hey, I've done this thread before on another forum and it produced some excellent responses. Seems to be being overshadowed by huge brand/affiliate threads.

May move to General Chat? http://www.styleforum.net/t/403622
post #1050 of 1109
The mobile site adds are covering some of the posts

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › Experiencing technical difficulties or have questions about specific functions? Please ask here.