or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › can't post pictures in new classifieds
New Posts  All Forums:Forum Nav:

can't post pictures in new classifieds  

post #1 of 6
Thread Starter 
Hi, I'm trying to upload some pictures onto a few listings I'd like to put up but when I go to the new classified post, the picture icon doesn't appear and "add photos" link on the bottom is dead and un-clickable. I don't have this problem when I go to post in any other section of SF, including the support section. Is this a SF problem or something related to my account specifically? Thanks
post #2 of 6
Quote:
Originally Posted by FranDCG View Post

Hi, I'm trying to upload some pictures onto a few listings I'd like to put up but when I go to the new classified post, the picture icon doesn't appear and "add photos" link on the bottom is dead and un-clickable. I don't have this problem when I go to post in any other section of SF, including the support section. Is this a SF problem or something related to my account specifically? Thanks

I was told that you need to either have flash enabled or update flash, and that that should solve the problem. Please tell me if it does not.
post #3 of 6

This is the same for me and I have Flash. I tried to post a classified a few days ago, but gave up because I could not add images into the main body of the post... only through the SF-thumbnail method.

 

And to me, these thumbnails are a real pain in the ass. It now takes 4x the amount of time to look at an item having to click through each image separately. If the images were all shown in the body of the post (as before), you could quickly see if you were interested in an item before moving on to the next...and now there are a lot more items to look through given the new rules. The thumbnails in the results list are great however, just not in the actual post itself.

post #4 of 6
Quote:
Originally Posted by Parker View Post

This is the same for me and I have Flash. I tried to post a classified a few days ago, but gave up because I could not add images into the main body of the post... only through the SF-thumbnail method.

 

And to me, these thumbnails are a real pain in the ass. It now takes 4x the amount of time to look at an item having to click through each image separately. If the images were all shown in the body of the post (as before), you could quickly see if you were interested in an item before moving on to the next...and now there are a lot more items to look through given the new rules. The thumbnails in the results list are great however, just not in the actual post itself.


You can actually use [img]to embed images, as before. Cheers, Fok.
post #5 of 6
I'm encountering the same problem here as well. Works on Firefox but not all the time on Chrome.
post #6 of 6
Quote:
Originally Posted by LA Guy View Post
You can actually use [img]to embed images, as before. Cheers, Fok.


Hmm, okay, great thanks Fok. Lemme give it another try.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
This thread is locked  
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › can't post pictures in new classifieds