or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › You got issues? I got answers
New Posts  All Forums:Forum Nav:

You got issues? I got answers - Page 7  

post #91 of 345
Is anyone else having a problem pinching to expand/contract the screen on an iPhone?
post #92 of 345
The forum is still very slow for me....
post #93 of 345
wow cant believe i missed that ... sorry stupid question, thanks j
post #94 of 345
Quote:
Originally Posted by LA Guy View Post

.. I personally like the brighter settings and the fonts, but J has some issues. Between us and the developers, we'll figure out over the next few weeks what exactly the forum will look like.
I think I'm w/ J on this one. devil.gif

Btw, I'm an idiot and I keep clicking "Clear" instead of "Send" after typing out a PM. Am I the only one who does this? The button for Clear is more conspicuous than the Send one, so I'm guessing I'm not. Could the "Clear" button be done away with? It's so easy to delete all the text in a box by normal means (Control-A and delete) that I don't think we need it. Plus, it's dangerous. No way to undo it when done by mistake, afaik.
post #95 of 345
Quote:
Originally Posted by SpooPoker View Post

Is anyone else having a problem pinching to expand/contract the screen on an iPhone?

It's almost unusable on an iPhone. The poorly designed layout really shows it's it's failure on a small screen. Pages are extremely slow to load, do not load completely, and scrolling, pinching, and other navigation is mostly broken or unusable.

I usually see projects like this come about when you have a few engineers, a few marketing people, and some guys who have a half formed idea of what they think they want, but there is no involvement with UX designers or quality assurance, and there is not an actual beta period. Unless you count right now as a beta, I suppose that would be fair.

It's very telling that many of the suggested "fixes" in these support threads run along the lines of

"See, end users can reconfigure their browsers to cope with failed default presentation issues, and then they can make some elements of the display less fail"
"Well, the default settings may be whacky, but go into your user account controls and make all sorts of changes, so you can set things the way any sane person would have defaulted all user configuration to begin with"
"Gee whiz, now that we see stuff, we realize it is not well laid out, but hey all of that stuff is hard coded now, so I guess we will live with it"

I think I saw some reference to some issues being dealt with if people install new plugins in their browsers? ORLY?

I enjoy the implication that many issues are resolved by viewing the site at full screen on a 90 inch monitor.

On the plus side, I have not sen any weird Swiss underwear ads yet.
Edited by Archivist - 7/15/11 at 8:00pm
post #96 of 345
I can't find the "post a new thread" button in the b&s forum shog[1].gif

Also I have an avatar which I didn't even add myself, how can I delete it?
post #97 of 345
can we have a generic thread pinned or something for things like gift cards? i bought several gift cards/credits and it was easy because people just posted what credits/cards they had available and people would just PM

i guess its not optimal under the new system of one item per thread ...

edit: can we also save our settings to have our subscriptions update live instead of always having to click that button option?
Edited by randomkoreandude - 7/15/11 at 8:11pm
post #98 of 345
The featured sponsors side panel keeps appearing and disappearing. Is this happening to anybody else?
Also, a very minor issue, some of the emoticons aren't working for me.
post #99 of 345
A Harris' great old thread on shoe construction
http://www.styleforum.net/forum/thread/701/no-title/0_100#post_5280
has come through with a thread title of "(No Title)"

That's the only one I have seen like this, could it be an issue in the database?
post #100 of 345
I can't read the forum via iPhone app Tapatalk.
post #101 of 345
I now can't view a few threads. I click on a thread and end up somewhere else. puzzled.gif
post #102 of 345
The emoticons look to be working now. Thanks!
post #103 of 345
Quote:
Originally Posted by emptym View Post

I think I'm w/ J on this one. devil.gif

Btw, I'm an idiot and I keep clicking "Clear" instead of "Send" after typing out a PM. Am I the only one who does this? The button for Clear is more conspicuous than the Send one, so I'm guessing I'm not. Could the "Clear" button be done away with? It's so easy to delete all the text in a box by normal means (Control-A and delete) that I don't think we need it. Plus, it's dangerous. No way to undo it when done by mistake, afaik.

We actually adjusted the color scheme to match the old one completely, plus fixed the fonts. Anyone notice?
post #104 of 345
is there a way to search for posts by specific users in certain threads? i only see an option for posts
post #105 of 345
Anyone using tapatalk app on the iPad? Pics don't seem to be able to load on posts....any help appreciated. TIA
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
This thread is locked  
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › You got issues? I got answers