or Connect
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › You got issues? I got answers
New Posts  All Forums:Forum Nav:

You got issues? I got answers - Page 19  

post #271 of 345
Another question/point. For the reviews, it might be nice to have a clue who was doing the review (are they a shill or a forum member, an old timer or a noob) and to have that information easily seen. A simple post count by the reviewers name might help, and maybe a ratting system for the reviewers or certain mod anointed "quality reviewers" might lend some gravitas to the system.
post #272 of 345
Quote:
Originally Posted by NorCal View Post


Thanks, but once we have them, what do tags actually do? (sorry in advance for what I'm sure is a really dumb question).

Edit: OK, so maybe I get it. This is basically a little like tags in the old forum where each thread would be tagged by the OP or a smart ass, but in this system we choose from a bunch of preselected tags that are generated by content providers (or shills as the case my be) and we can add to that list. Why is it such a prominent feature? Is it basically to drive traffic to the site through google searches of those tag terms?
Styleforum has gotten tons of traffic from google well before the new system (we've seen this on google analytics for years.) However, the tags are more "intelligent", and are better at allowing us to connect related data.

From the user standpoint, there are 2 real benefits:
1) If you are looking for something, you will get related, relevant results that may be interesting to you
2) Noobs are directed to useful threads automatically, hopefully decreasing clutter.

At least, that's my perception. J is probably better at explaining this than am I, tbh.
post #273 of 345
This may be beating a dead horse, but MC and SW&D are still not loading/completely useless on Tapatalk. Great that I can post in here without having to load up Safari, but Styleforum without the style is no cool
post #274 of 345
Ten points for getting Tapatalk back up, though it is a bit slow/glitchy at times
post #275 of 345
For instance, forum list shows my last post, but the thread isn't showing it. And I would give you a cookie if something could be done to differentiate quotes, kind of confusing browsing right now

All in all though, thanks for making my iPhone useful again
post #276 of 345
my sexy starbuck lady avatar is now smaller cry.gif
post #277 of 345
Why am I subscribed to every thread I post in and how do I stop that from happening? Will "my posts" ever be back in useful form?
post #278 of 345
Quote:
Originally Posted by NorCal View Post

Why am I subscribed to every thread I post in and how do I stop that from happening? Will "my posts" ever be back in useful form?

you are automatically subscribed to every thread you post in. to unsubscribe from every thread that you post in, use the drop down tab and click "dont subscribe." its located right below the reply box and above the CLEAR button. have fun with that one biggrin.gif
post #279 of 345
Quote:
Originally Posted by NAMOR View Post

Quote:
Originally Posted by NorCal View Post

Why am I subscribed to every thread I post in and how do I stop that from happening? Will "my posts" ever be back in useful form?

you are automatically subscribed to every thread you post in. to unsubscribe from every thread that you post in, use the drop down tab and click "dont subscribe." its located right below the reply box and above the CLEAR button. have fun with that one biggrin.gif

You can choose in your profile to set it so that you don't auto-subscribe to each thread you post in (why that's the default is beyond me)

 

Also, my coffee girl > yours

post #280 of 345
I can't upload pics using the "add photos" button; clicking it does not/not open a browse for photos dialog box, it simply takes me up the page. I've seen similar questions in prior posts to this support thread, but no answer.

And if I simply cut and paste img code into the listing box, I can see the thumbnails in the full listing, but the posting does not show a thumbnail in the B&S classified listings (it just says "image unavailable").

I'm using IE as a browser (if that matters).

HELP
post #281 of 345
I go to buying and selling.....but how do I create a classified??

thanks

Sal
post #282 of 345
Quote:
Originally Posted by salavanti View Post

I go to buying and selling.....but how do I create a classified??

thanks

Sal

There is a 45 day waiting period for new users, in order to let you acclimatize to the forum and learn the rules. Also, it keeps out spam. However, you may post a listing if you decide to buy into the enahnced seller system. There is a box that takes you to an informational article about that.

Cheers,

Fok.
post #283 of 345
Maybe there's another thread for this, but site is very slow for me. Avatars and images are drawing very slowly each time I go to a new page or refresh something.
post #284 of 345
Quote:
Originally Posted by Parker View Post

Maybe there's another thread for this, but site is very slow for me. Avatars and images are drawing very slowly each time I go to a new page or refresh something.

Sorry about that. We are working on this, and load speed seems to vary immensely. We are sorry for the inconvenience. If you want a fast experience, Chrome seems to be the fastest experience, followed by Firefox, but without adblock of any kind. Jeremy and I tested this last week, and using adblock slows down the site considerably, by a good 10-20 seconds.
post #285 of 345
Honestly the site works fine for me, but the ads in the side bar are fucking ugly. can't you stick them somewhere else?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: New Forum Support
This thread is locked  
Styleforum › Forums › General › New Forum Support  › You got issues? I got answers