or Connect
Styleforum › Forums › General › General Chat › Tapatalk (Discuss any problems with app here)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Tapatalk (Discuss any problems with app here) - Page 5

post #61 of 185
Thread Starter 
How does it load when you click on your participated tab? Mine keeps loading the oldest post instead of the latest. So when I open "WAYWT" thread it load page 343 (example) instead of page 1.
post #62 of 185
Am I missing out on something here? I access SF through my HTC and it's just like surfing on a computer. The only thing I don't see on my HTC is "My Posts", but I don't care.
post #63 of 185
Quote:
Originally Posted by HORNS View Post
Am I missing out on something here? I access SF through my HTC and it's just like surfing on a computer. The only thing I don't see on my HTC is "My Posts", but I don't care.

I browse on Chrome so much that I've forgotten "My Posts" even exists. I use the "subscribe automatically" to keep track of threads I've posted in, on Chrome or on my Android phone.
post #64 of 185
Quote:
Originally Posted by HORNS View Post
Am I missing out on something here? I access SF through my HTC and it's just like surfing on a computer. The only thing I don't see on my HTC is "My Posts", but I don't care.

And even that one works with Skyfire.
post #65 of 185
Hey it works! Sent from my Q-mobile S10 using Tapatalk
post #66 of 185
Thread Starter 
Thats good, for some reason I still can not get the posts to load like I would like for them to.
post #67 of 185
Thread Starter 
I figured out why the posts were not loading like I wanted them to. So I have the loading settings on the forum to load the most recent post first, so page one is going to be the most recent post (that way I do not have to click much) and when I set up the settings on tapatalk I had it load the latest post as well, but since I switched how it appears on the forum, it loads the last page which in my case is the oldest post. So I changes it on the app to load the oldest post first it loads page one. Finally lol took me long enough. Posted via Tapatalk
post #68 of 185
Tapatalk just made life much easier accessing SF otg.
post #69 of 185
Is tapatalk working for anyone? I don't see anything when I launch styleforum in tapatalk.
post #70 of 185
Nope - Taptalk not working for new system at the moment...
post #71 of 185
Tapatalk does sort of work for me (I'm using an iPhone 4) but it's very different in look and feel and also seems to have some bugs.

First, the entire interface changed. It's as though I updated the tapatalk software and they changed the look - I'm not sure if Huddler-based forums just look different under tapatalk. Or maybe I did do a tapatalk update at the exact same time as the new forum and don't remember doing so?

I don't have the "participated" tab anymore. I now have a "profile" link at the bottom, which does let me go to an area via a tab at the top called "My Posts." It seems similar.

However, the new posts functionality (where threads with new posts show the number of posts in that thread in a shaded box) is gone. All threads show the number of posts in an unshaded box... always. even when there are new posts.

When I try to access the forums just by going to "Forum" (bottom left) and then selecting the appropriate subforum, sometimes it doesn't work. For example, General Chat does not show up at all. It says "0 of 9,987 Topics Loaded" and also "Pull up to load more..." but pulling up does nothing. The threads never show.

Other subfora work, so I'm not sure why this is the case with GC.

I can get used to the new look, but I'd like the full functionality back.
post #72 of 185
Quote:
Originally Posted by Douglas View Post

Warning: Spoiler! (Click to show)
Tapatalk does sort of work for me (I'm using an iPhone 4) but it's very different in look and feel and also seems to have some bugs.

First, the entire interface changed. It's as though I updated the tapatalk software and they changed the look - I'm not sure if Huddler-based forums just look different under tapatalk. Or maybe I did do a tapatalk update at the exact same time as the new forum and don't remember doing so?

I don't have the "participated" tab anymore. I now have a "profile" link at the bottom, which does let me go to an area via a tab at the top called "My Posts." It seems similar.

However, the new posts functionality (where threads with new posts show the number of posts in that thread in a shaded box) is gone. All threads show the number of posts in an unshaded box... always. even when there are new posts.

When I try to access the forums just by going to "Forum" (bottom left) and then selecting the appropriate subforum, sometimes it doesn't work. For example, General Chat does not show up at all. It says "0 of 9,987 Topics Loaded" and also "Pull up to load more..." but pulling up does nothing. The threads never show.

Other subfora work, so I'm not sure why this is the case with GC.

I can get used to the new look, but I'd like the full functionality back.

Doesn't work for me using Tapatalk on Android.
post #73 of 185
Quote:
Originally Posted by imatlas View Post

Quote:
Originally Posted by Douglas View Post

Warning: Spoiler! (Click to show)
Tapatalk does sort of work for me (I'm using an iPhone 4) but it's very different in look and feel and also seems to have some bugs.

First, the entire interface changed. It's as though I updated the tapatalk software and they changed the look - I'm not sure if Huddler-based forums just look different under tapatalk. Or maybe I did do a tapatalk update at the exact same time as the new forum and don't remember doing so?

I don't have the "participated" tab anymore. I now have a "profile" link at the bottom, which does let me go to an area via a tab at the top called "My Posts." It seems similar.

However, the new posts functionality (where threads with new posts show the number of posts in that thread in a shaded box) is gone. All threads show the number of posts in an unshaded box... always. even when there are new posts.

When I try to access the forums just by going to "Forum" (bottom left) and then selecting the appropriate subforum, sometimes it doesn't work. For example, General Chat does not show up at all. It says "0 of 9,987 Topics Loaded" and also "Pull up to load more..." but pulling up does nothing. The threads never show.

Other subfora work, so I'm not sure why this is the case with GC.

I can get used to the new look, but I'd like the full functionality back.

Doesn't work for me using Tapatalk on Android.

And no new posts/stickies are showing. Only way to see posts is to look at my favorites but I am limited to only those threaks.
post #74 of 185
Thread Starter 
The app is not working for me either, hopefully they get it fixed soon. I was using the app to browse the site due to the lag and now that is no longer an option. plain.gif
post #75 of 185
Thread Starter 
has anyone had any luck with the app?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Chat
Styleforum › Forums › General › General Chat › Tapatalk (Discuss any problems with app here)