or Connect
Styleforum › Forums › Archives › Buying and Selling (Archive) › FS: Streetwear & Denim (Archive) › MMM 'Elephant' GAT's (9US/42Eu) | Schott Leather Bomber (40)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

MMM 'Elephant' GAT's (9US/42Eu) | Schott Leather Bomber (40)

post #1 of 23
Thread Starter 
Hey guys.

- Prices include shipping in CONUS; if you live elsewhere, please ask for a shipping quote.
- Prices do not include potential Paypal fees. Please add 4% if not sending as a gift payment.
- I've sold 80+ items here and on Sufu, so please feel free to ask for references.
- I'm open to reasonable offers and I'm happy to give discounts if you buy multiple items.

24. Vintage Schott Brown Leather Jacket, size 40
This insulated bomber jacket is cozy and warm, and is relatively slim fitting for a size 40. Faux fur collar. It is in good vintage condition and has developed a nice patina. I'd say its condition is 8/10 (there's some light pilling and general wear on the cuffs and hem, and several very light abrasions on the leather itself).

Asking $75-->$50 shipped.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale191.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale192.jpg
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Pit to pit: ~23" (but fits a bit slimmer-- true to size for a 40)
Shoulder to shoulder: 18"
Sleeve length: 36"
Base of back collar to hem: 25"
Body length (including collar): 29.5

31. IC: MMM Replica German Army Trainers, size 42
Rare (and divisive) version of these classic sneakers in excellent, nearly new condition. I picked these up from sh0ebox several weeks ago and have only worn them once, so I'm thinking about selling them. They're absolutely gorgeous, but I just rarely wear low-tops these days. The strike a great balance between subtlety (when viewed from a distance) and distinctiveness (when viewed up close) and are very comfortable and well-made.

Retailed for $465.
Asking $275-->$255 shipped.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale215.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale212.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale210.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale217.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale218.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale219.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale213.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale214.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale211.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOLD ITEMS

1. Nom de Guerre Utility Overcoat, size L (fits M-ish)

Beautiful, warm coat. Probably the best piece that NDG has ever produced (certainly my favorite). Made in Japan. Waxed cotton exterior, warm wool interior, silky lined sleeves. Distinctive metal clasps. Soft lamb leather at the adjustable cuffs. Fits slim. Condition is 9/10.

Retailed for $785.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale107.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale108.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale109.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale111.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale110.jpg

Measurements:
Pit to pit: 21.5"
Shoulder to shoulder: 18.5"
Shoulder to cuff: 25.5"-26"
Base of back collar to hem: 31.25"
(When thinking about these measurements, please keep in mind that this is a relatively thick winter coat.)

2. Rick Owens Drkshdw Aircuts, Size 31
Collectors' item. New with tags. Amazing design details. Heavy waxed cotton. I'm really on the fence about selling these, but they're probably a size too big for me.

Retails for $750.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Waist: 15.75"
Thigh: 11"
Inseam: 36"
Leg opening: 8"

3. Rick Owens Drkshdw Detroit Dust, Size 30
These are my favorite jeans. But I have two pairs of them, which is kind of unnecessary, so I've decided to sell one pair. The wash on these is so beautiful and unique.

Retails for $450.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Waist: 16.5"
Thigh: ~11.25"
Inseam: 36"
Leg opening: 6.75"

4. Rick Owens Drkshdw Detroit Brown Trousers, Size 30
New with tags. Distinctive brownish-olive color with a subtle sheen. A great alternative to cords.

Retails for $450.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale207.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale208.jpg

Measurements
Waist: 14.75"
Thigh: 10.75"
Inseam: 35"
Leg opening: 7"

5. Dior Homme Dauphins, size 29
Much sought-after jeans in a beautiful shade of gray. Made in Italy. Extremely soft and comfortable. 98% cotton, 2% poly, so there's plenty of stretch. Excellent condition: 9/10. These have been hand-washed once. I'd be happy to trade these for a size 30. (Please note that the first photo is most representative of the actual color-- the color in the subsequent photos is kind of washed out. Also note that a 1" section of stitching has come loose on the seat-- shown in the last photo-- it'll be a very quick fix.) These are a 21cm cut; if you'd like a 19cm cut, a tailor will charge ~$20-25 to taper the leg from the knee down (that's what I was going to have done when I was planning to keep them).

Retails for $400.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale133.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale134.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale136.jpg

Measurements
Waist: 16.25"
Thigh: ~10.5"
Front rise: 9.75"
Inseam: 37.5" (unhemmed)
Leg opening: 7.75"

6. Wings+Horns Service Boots, Black, Size 8 (fits 8.5-9.5)
You all know these. A really beautiful, unique pair of boots in thick, buttery soft leather. Great construction. Handmade in Canada by Dayton. This is the smooth leather version from a couple of seasons ago, before they switched to making the black in nubuck leather. As you can see from the photos, these are in nearly new condition. I'd rate them a 9+/10. Vibram sole protection has been added. Measures 12.25" long x 4.25" wide (at the widest point) along the outsole.

Retailed for ~$750.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

7. Maison Martin Margiela Knit, Size M (fits S-M)
Gorgeous v-neck knit from several seasons ago (I forget which). Still new with tags. 50% wool, 50% alpaca. Very stretchy, so it can accommodate a relatively wide range of sizes.

Retailed for $550.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale086.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale085.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale087.jpg

Measurements
Pit to pit: 19"
Shoulder to shoulder: 16.25"
Shoulder to cuff: 27"
Base of back collar to hem: 26.5"
(Please keep in mind that this knit is very stretchy.)

8. Jil Sander Handmade Boots (by Silvano Lattanzi), Size 9 (fits 10-10.5)
These are some of the nicest boots I've ever handled. They're also the most expensive, retailing for $2600+. I'm putting them up for sale just because I rarely find myself wearing them-- they're clearly too big for me-- though I'm tempted to keep them just for their value as art objects.

These were handmade in Italy by Silvano Lattanzi, who is undoubtedly one of the finest shoemakers in the world. Beautiful, dark brown calfskin. Extremely comfortable. Wooden sole, with Vibram rubber added. I'd say that their condition is 9/10-- there are several faint scuffs and some creasing at the forefoot, though you can see how little they've been worn from the condition of the soles. Please note that the original insoles are missing. Along the outsole, these measure 12 3/8" long x 4.25" wide. The insole measures 11 7/8".

***Please note the comments from rach2jlc below, to the effect that Lattanzi was not known to put wooden soles on his boots for the Jil Sander line, which most likely means that these were either a custom order or that the current soles were switched for the original soles after purchase.

I strongly suspect that the former explanation is the better one, for several reasons, among them the fact that the size ('9') is stamped on the sole, which almost certainly wouldn't be the case if these weren't the original soles. However, since I am not the original owner, I cannot say with absolute certainty that these are the original soles. So, in light of the possibility that they are not, I've dropped the price by $100. Someone is gonna get a really great deal on these (especially given that the soles are really nice in and of themselves, whether or not they are original-- someone who buys boots for 2 G's wouldn't go cheap if he was making alterations to them). If anyone would like more close-up photos of the soles, I'd be happy to provide them.***

Retailed for $2600+.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

9. Buttero Brown Boots, Size 42 (fits 42.5-43)
Awesome Buttero's that were available only in Japan. The leather quality on these is extemely high-- the uppers feel soft like washed lambskin (though these are calfskin). Thick leather laces. I've had Vibram sole protectors added. Their condition is very good-- 8.5/10. They measure 12 1/4" long x 4 3/8" wide along the outsole.

Retailed for ~$800 (including proxy fees and shipping from Japan)
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

10. Helmut Lang Wool/Metallic Knit, Size S
The good shit, from 1999. The "metallic" element consists of light threads that peek through the black wool ribbing. A really cool, subtle effect.

Retailed for $400+.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Pit to pit: 18.5"
Shoulder to shoulder: 15.5"
Shoulder to cuff: 27"
Base of back collar to hem: 26.75"

(Please note that the material is quite stretchy, so the first two measurements are deceptive. For reference, I'm a 38/48 and the knit fits me great. It could easily fit a 40/50 for an even slimmer look.)

11. Robo/Tron Gloves, Size M-ish
So dope.

SOLD.



Another photo:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale074.jpg

12. Prada Handknit Runway Wool Cardigan, Size 48 (Fits 48 slightly oversized or 50 normally)
Amazing loose-gauge gray wool knit. Handknit in Italy. Brand new condition.

Retailed for $800+.
SOLD.



More (new) photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale154.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale158.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale157.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale091.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale089.jpg

Measurements
Pit to pit: 21"
Shoulder to shoulder: 17"
Shoulder to cuff: 26.5"
Base of back collar to hem: 25.5"

13. Vintage (1920's) Service Boots, Size 9
According to my cobbler, these are from around 1920. Tons of character and a great, sleek silhouette. The heels are in nearly-new condition and the leather soles are still in great condition (they were probably re-soled at some point). Along the outsole, these measure 12" long x 4.25" wide.

SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale146.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale147.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale149.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale150.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale152.jpg

14. Dolce & Gabbana Mainline Faux-Leather Moto Jacket, Size 48
RETRACTED.

15. Surface 2 Air Sample Knit, Size M
Recently picked this up off of B&S. Really nice knit, just trying to streamline the ol' wardrobe. According to softy: "From an invite-only preview sample sale. As new.
100% wool, interesting collar detail and button-up front. Slightly heavy, chunky weave that is rather warm." Also, his pics are better than mine: http://www.styleforum.net/showthread.php?t=190187

SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale082.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale083.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale081.jpg

Measurements
Pit to pit: 19.75"
Shoulder to shoulder: 18.25"
Shoulder to cuff: 24"
Base of back collar to hem: 24.75"

16. Rick Owens Drkshdw Dust Cropped Jeans, Size 28 (but fits ~32-33, see measurements below)
New with tags. Again, this is a really amazing wash and the denim is great and soft. They're too big for me, so I never got a chance to wear them.

Retails for $350.
SOLD



Another photo:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale113.jpg

Measurements
Waist: 16.25"
Thigh: 12"
Inseam: 18"
Leg opening: 8"

17. Dolce & Gabbana Mainline Black Dress Shirt, Size 39/15.5
New with tags. This shirt has a fantastic slim fit. Interesting back detail along the spine, plus darting.

Retails for $400.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale072.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale140.jpg

Measurements
Pit to pit: 20"
Shoulder to shoulder: 17 1/8"
Shoulder to cuff: 26.75"
Base of back collar to hem: 31.5"

18. John Varvatos Gray Reverse Leather Boots, Size 9.5 (Fits 9-9.5)
These boots have a beautiful, subtle gradient of color that's a darker grey near the toe (hard to capture in the photos). Extremely comfortable and well-made. I've added black leather laces, which I'll include for their new owner. Nearly new, 9.5+/10 condition.

Retailed for $445.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale118.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale114.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale115.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale116.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale119.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale120.jpg

19. Flat Head 1001, size 31
Beautiful Japanese 16oz selvage denim in a great slim cut. Heavier weight perfect for the upcoming cooler weather. Well broken-in-- one initial hot soak and one hand-wash. Please note that the back pocket stitching has been removed for a cleaner look. Condition is ~8/10: great fades established, at the hems there is some very light fraying and some broken threads, faint object-fade in the back left pocket, and some broken threads at the front right pocket. Structurally, these are in great shape and have a ton of wear left in them. Sold out at SelfEdge (where you can get more info): http://www.selfedge.com/shop/index.p...roducts_id=321

Retails for $320.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale202.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale203.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale204.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale205.jpg

Measurements
Waist: 15.5"
Thigh: 11.25
Inseam: 35"
Leg opening: ~7.5"

20. Layer-0 Distressed Leather Sneakers, size 43 (fits 42-43)
Brand new. Made in Italy. Beautiful, buttery soft black leather with suede accents and subtle distressing. These were carried at Sartorialoft in LA. They're really dope, but I just wear low-tops so infrequently these days. You can learn more about this designer here: http://scoute.org/creators/alessiozero

Retailed for $450.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale121.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale122.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale124.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale125.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale123.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale126.jpg

21. Frye Boots, Size 9
I forget the model name on these ('Owen', maybe?), but they're solid. Double- and triple-stitched seams. Nice patina. They have commando vibram sole protectors and would make a great winter boot. I've treated them with Obenhauf's and added leather laces, which I'll include for the new owner. 8.5/10 condition.

Retailed for ~$250.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale129.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale127.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale131.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale130.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale132.jpg

22. Uniqlo Vintage Chinos, Size 29x34
You all know these. Great, well-made chinos. In excellent condition. Washed once.

SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Waist: 14.5"
Thigh: 11.25"
Inseam: 33"
Leg opening: 8"

23. Naked & Famous Raw Grey Selvedge Weird Guys, Size 29
Beautiful gray color in high quality, selvage Japanese denim. Never washed or soaked. My camera washed out the color-- check out the Revolve page to see better photos: http://www.revolveclothing.com/Displ...mous+Denim&d=b

Retails for $140.
KEEPING.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements
Waist: 16.25"
Thigh: 11.5"
Inseam: 34"
Leg opening: 6.75"

25. Rick Owens Drkshdw Aircuts, Size 32
Collectors' item. New with tags. Amazing design details. Heavy waxed cotton. These are just slightly too big for me, unfortunately.

Retails for $750.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale161.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale166.jpg

Measurements
Waist: 16"
Thigh: 11.5"
Inseam: 36.25"
Leg opening: just under 8"

26. Varvatos X Converse All-Stars, Size 8.5
The is the dope crazy-lace/multi-eyelet style that they released a few years ago. The elastic lacing system makes these both a lot more comfortable than other shoes and a lot easier to slip on and off. Higher quality construction that normal Chucks. These are in very good condition.

SOLD.



More pics:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale008.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale010.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale009.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale011.jpg

27. Generic Man Savant Canvas Lace-ups, size 41 (fits like 9/42)
A really unique shoe on a beautiful, low profile last. Slightly upturned toe. Black canvas exterior, black leather interior. Very comfortable. Heel and toe taps have been added. See the Revolve page for better photos (though in a different color): http://www.revolveclothing.com/Displ...es&s=C&d=b&n=s

Retailed for $280.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale172.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale167.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale181.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale182.jpg

28. Surface 2 Air Stud Belt, Size 32
Great minimalist black belt in washed calfskin. Made in England. Excellent, nearly new condition.

Retailed for $115.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale187.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale186.jpg

29. NSF Matty Cashmere-Blend Hoodie, Size M
New without tags. Incredibly soft and lightweight piece, perfect for fall layering. MOP buttons, reinforcing elbow patches, kangaroo pocket. Gorgeous, high-quality knit (see close-up pics). 85% cotton, 15% cashmere. NSF doesn't get much attention on SF, but this is a really nice piece. See Revolve's page for more pics and info: http://www.revolveclothing.com/Displ...2&c=N.S.F.&d=e. (Please note that size M sold out long before this model went on deep sale.)

Retailed for $240.
SOLD.



More photos:
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink

Measurements: (note that this piece is both clingy and stretchy, so it can accommodate lots of sizes)
Pit to pit: 21.25"
Shoulder to shoulder: 18.5"
Shoulder to cuff: 26.75"
Back collar to hem: 25.5"

30. Dior Homme 19cm MIJ Raw Indigo Jeans, Size 29
Great cut and very nice denim. These are just a bit too slim in the thigh for me these days. Unhemmed. No soaks, hand-washed once. Great condition. Check out the fantastic roping along the hems in the last photo. Please note: my camera kind of washes the color out-- these still have tons of indigo left.

Retails for $360.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale225.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale223.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale224.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale226.jpg

Measurements
Waist: 15.75"
Thigh: 10.75"
Inseam: 37.25"
Leg opening: 6.5"

32. Spiewak Harris Duffle Coat, Size M (Fits S-M)
Spiewak probably has the best quality-to-cost ratio among designers of outerwear. They're also good about producing slim, flattering cuts on what could otherwise be bulky coats. This duffle has a black wool exterior and is insulated, making it quite warm and suitable for as a stand-alone winter jacket in most climates. It's in good used condition-- I'd say 8/10.

SOLD



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale199.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale200.jpg

Measurements
Pit to pit: 20.75"
Shoulder to shoulder: 18"
Shoulder to cuff: 28"
Base of back collar to hem: 25.75"

33. Engineered Garments Norfolk Jacket, Size L (but fits S-M)
Very rare jacket from (I think) FW07. Made in the U.S. Soft, thick gray wool with a subtle herringbone pattern. I think this is the best iteration of EG's Norfolk jacket, since the later ones were a bit busier design-wise and/or were made in less versatile colors and materials. Lined in the sleeves and upper torso. Throat clasp at the collar. Subtly curved sleeves. Functional pockets (four exterior, two interior). Single vent in the back. I dropped a bunch of cash having this tailored to a slimmer fit (including having darts installed along the torso and slimming the notoriously wide sleeves), and have only worn it a couple of times since then. Perfect slim fit for a 38/48 and could very easily accommodate smaller sizes for a slightly more relaxed fit. It's a beautiful, warm jacket, so I'd like it to go to a home where it'll see more use this F/W than I'm likely to give it. Excellent condition-- 9.5/10.

SOLD.

Stock photo:




More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale260.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale251.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale253.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale252.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale255.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale256.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale257.jpg

Measurements
Pit to pit: 19.5"
Shoulder seam to shoulder seam: 17.5"
Shoulder seam to cuff: 26.75"
Base of back collar to hem: 28.75"

34. Leather Goods Connection Bridle Leather Belt, Size 32
LGC's well-known bridle leather belt in light brown. I've added a quick-release buckle, which I'll include for its new owner. Treated with Obenauf's. I've worn this belt fewer than ten times. There are a couple of small marks and scuffs, but overall it's in very good used condition-- 9/10. Measures 1.5" wide.

SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale263.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale262.jpg

35. Allen Edmonds Melrose Loafers, Size 9D
Sleek loafers in a gorgeous chestnut color. I bought these at retail a couple of years ago and have only worn them twice. I will include the red velvet shoe bags and can include the box for a small extra shipping charge. Even though I only wore them twice, I still managed to give them a couple of light scuffs. But their condition is very good overall-- 9/10.

Retailed for $350.
SOLD.



More photos:
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale264.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale266.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale267.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale269.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale270.jpg
http://i1031.photobucket.com/albums/...forsale272.jpg
post #2 of 23
Do the 1920s service boots run large? I wear a 42 in CPs and 8 in Clarks DB.
post #3 of 23
Thread Starter 
The 1920's service boots run relatively true-to-size. I'd say that an 8.5-9.5 could fit them just fine. Just added a bunch of new items. Dior Dauphins and Butteros have been SOLD. There's been lots of interest on the other items, as well-- don't sleep!
post #4 of 23
That tag on the DG Moto Jacket looks majorly wonky. Where/when did you get it? DG is generally quite particular and their leathers were/have been historically manufactured by Ruffo. Not sure why they'd make a wonky-tagged PU jacket. As well, have those Jil boots been completely resoled/remade? I used to have almost that exact Jil/Lattanzi boot, and I don't recall them having a wooden sole (rather, a rubber one and, on some models, leather.)
post #5 of 23
Thread Starter 
Re: the D&G jacket-- I bought it from an EBay seller in Italy a couple of years ago. Included among his photos was one of the receipt from where he purchased the jacket from a D&G boutique-- that's where I got the $750 retail figure from-- though I suppose that could have been forged. I've never bothered to check the serial number on the tag (does anyone know how one can do that online?). Of course, if there are serious concerns about its authenticity, I'll take it down immediately. Re: the Jil/Lattanzi boots-- I bought these second-hand, so I don't know if the soles were redone. I've never seen them with wooden soles either, but I also haven't seen that many examples of boots from the Lattanzi-for-Jil periods. I can say that when I bought them there were heel lifts installed that I had to get my cobbler to remove (which is why they're missing the insoles-- he threw them away along with the lifts). I suppose it's possible that the original owner had a new sole added that would give him a higher heel or something. But that seems pretty strange, especially if he was already using heel lifts inside the boots...so I dunno. Can anyone else familiar with the Jil/Lattanzi line chime in? Didn't Lattanzi do special/one-off orders for the Jil line during that time? If so, it could have been a custom job from the beginning.
post #6 of 23
^I'm about 90% sure on both items. Of course, others can chime in and correct. I'm sure you're an honest seller, but the DG jacket is way off in several ways. The font, the markings, etc. are just off, plus the faux-leather. Given also that DG is one of the most heavily faked brands, and ebay is swarming with them, I'd be very wary. Receipts are also quite often faked with the items, and he could easily have snapped a photo of an authentic DG receipt. As for the Jil boots; I've had a few pairs of them (boots and shoes) and have never seen soles like that. All were leather soles or rubber, like this: Again, not disparaging you as a seller, just wanting to make sure before somebody drops $$$ from a relatively new member. Jil/Lattanzi boots have extremely poor resale value anyway (despite their retail), and if they've been heavily modified/reworked, that would also affect what's there.
post #7 of 23
I too think that the D&G leather jacket seems ...fake. Sorry.
post #8 of 23
Thread Starter 
Many thanks to rach2jlc and harryx2 for chiming in. I'd really hate for someone to buy an item from me that turned out to be inauthentic or altered from its original state, so I really appreciate your comments. I've retracted the D&G jacket. If rach2jlc is right (and I think he is) that Lattanzi was not known to put wooden soles on his boots for the Jil Sander line, that most likely means that these were either a custom order or that the current soles were switched for the original soles after purchase. I strongly suspect that the former explanation is the better one, for several reasons, among them the fact that the size ('9') is stamped on the sole, which almost certainly wouldn't be the case if these weren't the original soles. However, since I am not the original owner, I cannot say with absolute certainty that these are the original soles. So, in light of the possibility that they are not, I've dropped the price by $100. Someone is gonna get a really great deal on these (especially given that the soles are really nice in and of themselves, whether or not they are original-- someone who buys boots for 2 G's wouldn't go cheap if he was making alterations to them). If anyone would like more close-up photos of the soles, I'd be happy to provide them.
post #9 of 23
Bump for an honest seller then.
post #10 of 23
Thread Starter 
thanks harryx2. a bunch of stuff sold and shipped off. price drops on most of the remaining items.
post #11 of 23
PM'ed.
post #12 of 23
Thread Starter 
Added five new items: Drkshdw Aircuts, Varvatos crazy-lace Chucks, Generic Man canvas lace-ups, a Surface2Air stud belt, and an NSF cashmere-blend hoodie. I've also added better photos and more accurate measurements of the Prada cardigan. Edit: I've also just added some better photos of the Schott bomber, the Flat Head jeans, and the brown Drkshdw pants.
post #13 of 23
Thread Starter 
Price drops on the stuff that's been up for awhile. I'll be adding some more items tomorrow-- including Dior MIJ 19cm indigo's in size 29 and MMM Elephant/Nutsack GAT's in size 9/42-- if I have time to upload pics, etc.
post #14 of 23
Thread Starter 
Just added some Dior MIJ's and MMM GAT's, as well as a Spiewak duffle coat. I've also dropped the price again on the Prada cardigan. If no one wants it at this price (or close to it), I may accept an offer I received on it this morning.
post #15 of 23
great seller! It was really a pleasure to do business with ghostface.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Styleforum › Forums › Archives › Buying and Selling (Archive) › FS: Streetwear & Denim (Archive) › MMM 'Elephant' GAT's (9US/42Eu) | Schott Leather Bomber (40)