or Connect
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Site Topics - Part II - Page 825

post #12361 of 14852
Quote:
Originally Posted by GreenFrog View Post

Site is acting up for me as well right now.

When I click to see who's found a post helpful, it takes me to the top of the page.

i find anytime i click on certain things when there is a load issue, that happens. i have had that with opening spoilers and the "MORE" link on my home page to show more threads. and with the like button.
post #12362 of 14852
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

using a macbook and google chrome btw.

fistbump.gif
post #12363 of 14852
Everything seems to be back to normal, BTW
post #12364 of 14852
Quote:
Originally Posted by sugarbutch View Post

fistbump.gif

cheers.gif

Quote:
Originally Posted by sugarbutch View Post

Everything seems to be back to normal, BTW

same here!
post #12365 of 14852
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

i am an adult.

the reply of pedobears everywhrere.
post #12366 of 14852
Everything working here too!
post #12367 of 14852
Quote:
Originally Posted by Piobaire View Post

If you're coming on to me I'm going to have to politely decline.

What is it with SF members gay flirting with you lately?
post #12368 of 14852
His massive penis has its own gravitational pull. Duh.
post #12369 of 14852
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

yup. and i have no multi quote, and when i hit quote it takes me to the top of the page with no emoticons or formatting options. as opposed to the bottom, with all the fun stuff.

usually a refresh takes care of it, but its not helping at present. odd, i never had this before.

using a macbook and google chrome btw.

I think it does this if the page isn't done loading. Pages have been taking a while to load.
post #12370 of 14852
Quote:
Originally Posted by patrickBOOTH View Post

I think it does this if the page isn't done loading. Pages have been taking a while to load.

I thought i was the only one this happened to.
post #12371 of 14852
Quote:
Originally Posted by DerekS View Post

I thought i was the only one this happened to.

You're so fucking self-centered.
post #12372 of 14852
Quote:
Originally Posted by patrickBOOTH View Post

You're so fucking self-centered.

I thought I was the only one who thought this.
post #12373 of 14852
still dont show any subscriptions on front page but my subscriptions are there in the subscription section....stitches !!!!!!!
post #12374 of 14852
Quote:
Originally Posted by patrickBOOTH View Post

I think it does this if the page isn't done loading. Pages have been taking a while to load.

this is usually the cause, but last night it was happening even after the page was fully loaded, and refreshed a few times. was weird. tinfoil.gif
Quote:
Originally Posted by the shah View Post

still dont show any subscriptions on front page but my subscriptions are there in the subscription section....stitches !!!!!!!

my hand. it is outstretched towards you.
post #12375 of 14852
"I hope his job goes poorly and the company folds."

Yeah, that's exactly what you want a post from someone representing SF to say!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Chat
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II