or Connect
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Site Topics - Part II - Page 824

post #12346 of 14946
Tough love is the best love. In my experience, the only people who ever kept telling me how drunk they were were high school girls who wanted to spread but not take responsibility. I loved them too.
post #12347 of 14946
If you're coming on to me I'm going to have to politely decline.
post #12348 of 14946
i will not be declining.
post #12349 of 14946
Yeah, I'd like more information before a declination is in order.
post #12350 of 14946
back to the double and triple posting. to those that are experiencing it, does it ever happen if you only click on "submit" once, or only when you click twice because there was no insta page load after the first click?
post #12351 of 14946
front page shows me that i have no subscriptions now, how to know what to do now puzzled.gif
post #12352 of 14946
Is this still going on?
post #12353 of 14946
yes it just tells me there are no subscriptions and directs me with this riveting graphic
activity_stream_empty_subscribe.png
post #12354 of 14946
My question was rhetorical.
post #12355 of 14946
Quote:
Originally Posted by the shah View Post

front page shows me that i have no subscriptions now, how to know what to do now puzzled.gif

hold my hand brother, and i will lead you.
post #12356 of 14946
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

hold my hand brother, and i will lead you.

i think we need an adult.
post #12357 of 14946
Are the smilies missing from the right side of the comment box for anyone else?
post #12358 of 14946
Quote:
Originally Posted by mktitsworth View Post

i think we need an adult.

i am an adult.
post #12359 of 14946
Quote:
Originally Posted by sugarbutch View Post

Are the smilies missing from the right side of the comment box for anyone else?

yup. and i have no multi quote, and when i hit quote it takes me to the top of the page with no emoticons or formatting options. as opposed to the bottom, with all the fun stuff.

usually a refresh takes care of it, but its not helping at present. odd, i never had this before.

using a macbook and google chrome btw.
post #12360 of 14946
Site is acting up for me as well right now.

When I click to see who's found a post helpful, it takes me to the top of the page.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Chat
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II