or Connect
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Site Topics - Part II - Page 738

post #11056 of 14775
if the black magic guy comes back, can we give him the custom title, MC Spammer?
post #11057 of 14775
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

if the black magic guy comes back, can we give him the custom title, MC Spammer?

He spammed everywhere. ffffuuuu.gif
post #11058 of 14775
Quote:
Originally Posted by FLMountainMan View Post

He spammer everywhere. ffffuuuu.gif

frown.gif
post #11059 of 14775
Quote:
Originally Posted by in stitches View Post

frown.gif

24 in GC alone.
post #11060 of 14775
Quote:
Originally Posted by FLMountainMan View Post

24 in GC alone.

fak. that is absurd.
post #11061 of 14775
FM, I think there is such a thing. But a real person signs up, then turns on the spam program, or something.

JR, I don't know.

Kaplan, that's really weird. I wonder if it's specific to a browser type. I use Safari and haven't had that problem.
post #11062 of 14775
Quote:
Originally Posted by emptym View Post

Kaplan, that's really weird. I wonder if it's specific to a browser type. I use Safari and haven't had that problem.
Just tried on my iPhone w/ Safari and that worked fine. I'm on Explorer 8 on my PC, so it might be browser related, but since it used to work something must have changed here a few days ago. NOBD has the same issue.
post #11063 of 14775
Quote:
Originally Posted by Teger View Post

remember the time artisan fan told kronik he was using slavery as an excuse and that he should be able to say the n-word? good times.
Ranks up there in the annals of SF history, I must say. I do miss that StyleForum.
post #11064 of 14775
Quote:
Originally Posted by Kaplan View Post

Just tried on my iPhone w/ Safari and that worked fine. I'm on Explorer 8 on my PC, so it might be browser related, but since it used to work something must have changed here a few days ago. NOBD has the same issue.

IE9 for me.
post #11065 of 14775
Quote:
Originally Posted by Kaplan View Post

Quote:
Originally Posted by emptym View Post

Kaplan, that's really weird. I wonder if it's specific to a browser type. I use Safari and haven't had that problem.
Just tried on my iPhone w/ Safari and that worked fine. I'm on Explorer 8 on my PC, so it might be browser related, but since it used to work something must have changed here a few days ago. NOBD has the same issue.

Yeah I'm seeing it on IE8 and IE9.

I notice that the target anchor in the URL doesn't get appended after the #.
post #11066 of 14775
Just to make sure, you have to use IE at work, right? You don't actually use IE at home... right?
post #11067 of 14775
I do. smile.gif It's the only browser that offers the forum functionality I want: click notification in Outlook and open the page in the active browser tab (I don't want a new browser tab!). Tried to get that with Chrome, Opera and Firefox. Neither does what I want.
post #11068 of 14775
Quote:
Originally Posted by NOBD View Post

I do. smile.gif It's the only browser that offers the forum functionality I want: click notification in Outlook and open the page in the active browser tab (I don't want a new browser tab!). Tried to get that with Chrome, Opera and Firefox. Neither does what I want.

Firefox & Tab Mix Plus are your friend
post #11069 of 14775
Thanks, Rambo. I didn't know that. Might try it out, if it's not too time-consuming or complicated smile.gif.
post #11070 of 14775
Quote:
Originally Posted by NOBD View Post

Thanks, Rambo. I didn't know that. Might try it out, if it's not too time-consuming or complicated smile.gif.

Here: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

+ Here: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-mix-plus/

= happy happy fun time
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Chat
Styleforum › Forums › General › General Chat › Site Topics - Part II